Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek el lehet élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el lehet élvezni lábszagtól?

Figyelt kérdés

Ez úgyis azokat érinti akinek izgatónak találják partnerük vagy másik csaj lábszagát. Ettől függetlenül bárki válaszolhat, csak én most a fiú élvez el csaj lábszagától helyzetre vagyok kíváncsi. Láttam egy másik kérdésnél egy válaszoló azt mondta ő percek alatt el tud élvezni a barátnője lábszagától, ha "illatos" harisnyáját szagolja. Lehet nejlonharisnyától lehet jobban elmenni? Szerintem ahhoz jelentősebb ingerlés kell, ami a dákót is érinti xD

Akik azt mondják próbáljam ki, üzenem egyrészt nem tudom mert nincs barátnő akin ki lehetne próbálni. Meg amúgyis simán benne van hogy nem menne, mert nem vagyok szagfétises de arra a részére kíváncsi vagyok hogy lehetséges-e

2021. szept. 7. 11:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
4-es erre én is kíváncsi lennék, de sose próbáltam úgyhogy nem tudom. De nem is tervezem. Attól függetlenül a kíváncsiság bennem van milyen lehet egy vonzó lány lábszaga, miután órákig volt rajta nejlonharisnya. De lehet csak simán taszító lenne.
2021. szept. 7. 12:44
 12/20 anonim ***** válasza:

#6!

Azért mert szubmisszív pasi vagy az nem jelenti azt hogy minden is tetszik neked. Inkább beállítottság kérdése az egész. Ez nem kielégítő válasz amit írtál.

2021. szept. 7. 13:46
 13/20 laszlo racz ***** válasza:
Ehülye kerdes esetleg komaba esel.
2021. szept. 8. 16:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen.

Ha az agyad annyira rávan állva a harisnya illetve a láb illatára teljes mértékben benne van a dologban az idő előtti erekció.

2021. szept. 8. 23:03
 15/20 Oldfire ***** válasza:
66%
Sürgősen menj orvoshoz. Addig amíg nem késő...
2021. szept. 9. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:

(Nem kommenteltem ehhez a kérdéshez még)

Nekem nem maga a lábszag a vonzó, tehét nem lehet bárkié, de ha nagyon szép, vékony-sportos lányé, aki egyébként nagyon tetszik is (/barátnő), akkor számomra is

szexi valamiért, ha van neki :)

2021. okt. 13. 16:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a barátnőm lábának illatát, ha kézzel, szájjal csinálja nekem gyorsabban megvagyok, ha szagolgatom a tappancsát. 19f, 18l
2021. okt. 14. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Èn marha gyorsan el tudok menni a barátnőm (vagy másik szexi lány) zoknijának szagától.
2021. dec. 11. 15:16
 19/20 anonim ***** válasza:
#1 😂😂😂😂😂😂😂
2022. okt. 23. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Én az izzadt savanyú lábszagtól egy jó külsejű csajhoz köthetően, eltudnék rendesen élvezni, nagy annak az esélye hogy pillanat alatt úgy begerjedjek mint állat, úgy különben csak simán izgatónak tartom, főleg ha maga a lány is elfogadja a saját izzadtságszagát! (Fantáziálni is elég erről, de ha a valóságban is sok ilyen lenne, az plusz pont! 🙂🙂🙂)
2022. okt. 23. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!