Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el lehet élvezni lábszagtól?
Ez úgyis azokat érinti akinek izgatónak találják partnerük vagy másik csaj lábszagát. Ettől függetlenül bárki válaszolhat, csak én most a fiú élvez el csaj lábszagától helyzetre vagyok kíváncsi. Láttam egy másik kérdésnél egy válaszoló azt mondta ő percek alatt el tud élvezni a barátnője lábszagától, ha "illatos" harisnyáját szagolja. Lehet nejlonharisnyától lehet jobban elmenni? Szerintem ahhoz jelentősebb ingerlés kell, ami a dákót is érinti xD
Akik azt mondják próbáljam ki, üzenem egyrészt nem tudom mert nincs barátnő akin ki lehetne próbálni. Meg amúgyis simán benne van hogy nem menne, mert nem vagyok szagfétises de arra a részére kíváncsi vagyok hogy lehetséges-e
Felizgat inkább, ha verem közbe akkor eltudok menni a harisnyától, vagy ha utána megdugom a csajt.
#4 engem az hogy alá vagyok rendelve a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!