Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki egyszerre tud nyalni, ujjazni és mindkettőt egyszerre jól csinálja?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 23:15
1/14 anonim válasza:
Igen, találkoztam ilyen pasival.
Hatalmas orgazmusom volt tőle, kincset ér. ;)
3/14 anonim válasza:
Persze, ez a legjobb technika, többen tudják is;)
4/14 anonim válasza:
Igen van .
Van, amikor a popsiját nyalom és kézzel izgatom a punciját. Óriásiakat szokott élvezni.
5/14 anonim válasza:
Van, csak ritka. De én is voltam már olyan férfival aki egy mágus volt az ágyban. :D
6/14 anonim válasza:
Mégis miért ne lenne ilyen pasi? Ez nem atomfizika...
7/14 anonim válasza:
Van,volt párom alkalmazta,azota se volt olyan orgazmusom,rendesen tacsra tett.
8/14 anonim válasza:
Persze, hogy van, de az ember nem ezzel szokott ismerkedni, a lányok pedig nem ezen alapján választanak és adnak esélyt. Hiába tartja az embernek jónak magát, ha esélye sincs ismerkedni. Legalábbis 40 feletti férfiként. Mindenki csak szórakozik az emberrel, szóval idáig nem szokott eljutni a dolog.
9/14 anonim válasza:
Ebben nincs sok extra... én is szoktam úgy nyalni, hogy közben ujjazok is...
10/14 anonim válasza:
Állítólag én... És van az, amikor mindkét lyukat ujjazom nyalás közben. Ott szoktak csak igazán megvadulni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!