Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elhiv szexelni, vége a szexnek megyek haza?
Figyelt kérdés
Vagy ez, hogy működik? Én vagyok a nő...2021. szept. 6. 21:19
3/15 anonim válasza:
Személyfüggő de a férfiak többsége azt szereti ha egyből elmész. Ha visszakérdez, hogy máris mész? Szerintem akkor se kérdezz vissza, hogy miért, maradjak? Vagy ilyesmi, ebből is lehet félreértés.
Én a helyedben csak akkor maradnék ha tényleg az látszik rajta, hogy nem akarja, hogy menj.
4/15 anonim válasza:
Hát ha nem is azonnal, de azért valószínűleg arra gondol, hogy nem sokkal később elmész, igen.
5/15 anonim válasza:
Igen. A lakásom nem szálloda. Ha esetleg túl késő van és nincs bkv akkor hívok egy taxit, vagy hazaviszem.
6/15 anonim válasza:
Hát elég furcsák az itteni palik, inkább lányoknak nevezném őket.. Ha hozzám jön egy asszony azzal 4-5x döngetjük egy éjszaka alatt
7/15 anonim válasza:
Milyen érdekes, én mindig hagyom, hogy nálam aludjon a partnerem, és reggelit is szoktam készíteni. Általában hamarabb felébredek, mert ha nem komoly nem tudok jól aludni, de akkor se dobom ki megvárom amíg felkel és eszik vagy lezuhanyzik vagy akármi. Azt hittem ez az alap
8/15 anonim válasza:
HA a cigid az ajtó előtt hagyod füstölve akkor ha igyekszel még tudsz rajta szívni egy párat.
9/15 anonim válasza:
Mi a francért vagyok lepontozva?
Hetes voltam
10/15 anonim válasza:
El is mosogathatnál, ha már ott vagy…
Nem volt amúgy semmi rávezetés, hogy gyere át filmezni/borozni?
Mert, ha direktben rákérdezett, te meg leokéztad tényleg egyszerűbb, ha lelépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!