Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, volt már olyan hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, volt már olyan hogy nem éreztétek a nyalást?

Figyelt kérdés
1 hete történt, a férfi csak úgy fogta magát mindenféle duma nélkül, és elkezdett nyalni. De nem éreztem semmit belőle, vagyis éreztem hogy nyalogat ott lent, de nem kerültem még csak orgazmushoz közeli állapotba sem. Viszont benedvesedtem, de szerintem csak egy természetes reakció miatt, mert jól eső érzést nem kifejezetten nyújtott. Meglepődtem, de nem akartam neki szólni, így is tiszta ideg volt szegény, nagyon teljesíteni akart. Túl gyengén csinálta volna, vagy az én csiklóm selejtes? Most így elgondolkodtam ezen.

2021. szept. 6. 17:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Én mondjuk sosem érzek semmi extrát:D emiatt nem is szeretem a nyalást, mert nekem olyan semmilyen.
2021. szept. 6. 17:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát vannak olyan pasik,akik csak jól benyálazzák a nőt :)

Legközelebb finoman vezesd rá hogy jó neked...

3/17 anonim ***** válasza:
91%
Volt bizony! Sokan profinak gondolják magukat, közben gőzük sincs.
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Én már jártam úgyis,hogy a faszt nem éreztem.
2021. szept. 6. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Azt is meg kell tanulni.ha jól csinálod.azt megérzi😛

F50

2021. szept. 6. 17:27
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Ez volt az első, gondolom.

Majd jobb lesz, elsőre még idegen a dolog.

2021. szept. 6. 17:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak többsége bénán nyal, és a nők ezt nem mindig adják a tudtukra. Nyugodtan megmondhatod a barátodnak, hogy most nem esik jól, vagy hogy erősebben/gyorsabban csinálja stb.
2021. szept. 6. 17:33
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Igen.figyelni érezni kell a nőt hogy reagálra.ugy kell változtatni a helyet technikát

Tapasztalt F50

2021. szept. 6. 17:40
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell hozzá nagy iq hogy észrevedd a jeleket, mikor jó és mikor nem. Mondjuk az is elég baj hogy egyből odacuppant.
2021. szept. 6. 17:43
 10/17 anonim ***** válasza:
63%
Nincs ebben semmi meglepő, a férfiak többsége se nyalni se dugni nem tud, persze azt hiszik hogy ők mekkora nagy királyok közben meg sehol semmi.
2021. szept. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!