Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csinálom sokszor.
De ha villant odanézek.
Ha a helyzet adja magát, szerintem semmi gond, 10- ből 8 an élnek a lehetőséggel....
Direkt nem helyes, de izgalmas 😂
1-es: Tudod húzd meg magad inkább ezzel a butasággal... AZ minősül szexuális provokációnak, ha valaki DIREKT olyan szoknyákat meg rövidnadrágokat vesz fel, sokszor normális egészséges fehérnemű nélkül, ami alá akaratlanul is belátni és a fél feneke kivan. Nyilván az zaklatás ha valaki erőszakosan és feltűnően lopódzik így rá valakire. De már megbocsásson ez az elkorcsosult világ - ha a nő úgy öltözik, akkor az az ő dolga és felelőssége hogy oda figyeljen arra, hogyan ül és milyen ruhát hord, milyen időjárásban, milyen helyeken.
Már lassan ott tartunk hogy az is zaklatás a sok hiányos öltözetű nőcskének, ha utcán szembe jön egy férfi vagy egy buszra száll vele. Én azt látom a városban hogy két nagy büdös seggberúgás kéne sok öntelt és másokat provokáló nőnemű egyénnek, mert LEÁNY - nak nem nevezném őket. De egyenesen felháborító, hogy némelyik nőtől már lassan azért kell bocsánatot kérni hogy léteznek férfiak. NÉZZ UTÁNA MI AZ HOGY ZAKLATÁS! Utána példálózz!
#5 Ha mondjuk mozgólépcsőn direkt leguggolsz hogy benézz egy szoknya alá vagy akár az utcán direkt úgy hajolsz le,akkor az zaklatásnak minősül. Az hogy ha felcsúszik vagy valami olyan történik hogy beláss az nyilván nem,ez alapvető illem,hogy nem bámulom meg. De látom ebben erősen kívülálló vagy 😉
Az hogy nőnemű egyénnek nevezed azokat a nőket akik szeretnek akár csinosan akár kihívóbban öltözni,én férfi létemre is elítélem,de majd a nők erre kifejtik a véleményüket ha akarják. 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!