Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés dugni egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés dugni egy olyan lánnyal akit utál az ember?

Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 22:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

A barátom meg viták után engem is szopat es arca megy, de ha megtesz vmit értem, akkor is igy csinalja mintha kompenzálna.

Szulinapomkor pl felkoszontott ugyan de utana le kellett sz.pnom es ennyi.

De nalunk amugy alapbol jo vad szenvedélyes a szex, a fentieket hagyni szoktam, valahol engem izgat az alázás, mikor igy "leural", igy fel se hozom neki, nem is tudja, hogy amugy én vágom hogy most "keménykedik"velem szemben es most ő a "nagyfiu":)

Meghagyom neki az érzest hogy azt higyje hu de kemény voltam a csajommal :)

Tetszik amikor "kakaskodik":)

2021. szept. 6. 07:00
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Attól függ, hogy néz ki. Ha jó, akkor menne.
2021. szept. 6. 07:37
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Valahol nem hülyeség a kérdés, mert a gyűlölet és a vonzalom is egy tőről fakad, egy minősített érzelmi állapot egy másik ember felé. Tehát, aki gyűlöl vagy erősen kíván, az nem közömbös. Bár, nem tudom, hogy tud egyszerre létezni a kettő.
2021. szept. 6. 09:35
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Igen tud.

Nekem volt olyan hogy majdnem belepusztultam a szakitásba, annyira fájt annyira hiányzott a párom es amikor szexeltunk meg akkora szenvedely szexuális vágy is volt bennem hogy szédültem az orgazmusoktol is, meg attol is hogy belehalok ha vége.

A hatalmas fájdalom(amikor meghalnál) és a hatalmas "gyönyör"együttlhogy kapod akit szeretsz) EGYSZERRE, hát hihetetlen miket produkál az emberi szervezet.

2021. szept. 6. 13:49
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Egyik exemmel volt ilyen, afféle "búcsúdugás" szakítás előtt, mert félrekúrt.

Hát beleadtam mindent. Haraptam a csiklóját nyalás címén, húztam-téptem a haját (derékig érő fekete haja volt), kutyapózban tövig, durván hatoltam belé, majd a végén a hátára mentem, és hajával törültem fel.

Nem érdekelt, hogy visít és kiabál, nem hátráltam meg.

...az akció után vallotta be, hogy ekkorát, mint most, soha nem élvezett.

És hogy miért nem mondtam, hogy tudok ilyen állat is lenni.

Fél évig csak ilyen dugópartner volt, de aztán megint összejöttünk úgy 3 évre.

2021. szept. 6. 14:50
 16/18 anonim ***** válasza:
9%

9

És te hagytad.

2021. szept. 6. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Összeokádom magam ezektől a sztoriktól....
2021. szept. 7. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
57%

16 akkor es ott gondolhatod hogy nem esett még le az hogy szándékkal szemét.

Azt hittem most csak élvezetbol vadul es véletlen okoz fájdalmat, közben szóltam is stb

Nekem utolag esett le az hogy szándekkal csinálta aljasan.

2021. szept. 7. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!