Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés dugni egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés dugni egy olyan lánnyal akit utál az ember?

Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 22:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Azt hogy?
2021. szept. 5. 22:40
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Hát egy haverom csinálta... hátulról. :D
2021. szept. 5. 22:45
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ, miért utalja?
2021. szept. 5. 22:58
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Attól hogy személyiségében még utálsz valakit szexuálisan még kívánhatod (mert pl. jó teste van, vagy mert kanos vagy de nagyon 😅 ). Az más kérdés, hogy ha utálsz valakit akkor nem startolsz rá és nem akarod megdönteni sem.
2021. szept. 5. 23:09
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarom kipróbálni vele, hiszen utálom.
2021. szept. 5. 23:10
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Fordított szituáció, de átéltem.

Én nő vagyok, és az ex férjemmel szexeltem akit rühelltem.

A válasz a kérdésedre: szar. Száraz, rém unalmas szex, egyáltalán nem voltam izgalmi állapotban, még közben sem jött meg az étvágy. Olyan mintha nem is szexeltem volna, szimplán csak éreztem hogy mozog bennem.

Azért feküdtem le vele, mert meg akartam javítani a kapcsolatunkat, de nem sikerült tényleg nagyon utáltam és még utálom is a mai napig.

2021. szept. 5. 23:24
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Hajós történet: a szerződésünkből vagy 10 nap volt hátra, mikor az exem lebukott. Hazautazás előtt az utolsó éjjel még volt egy menet, egy darabig gondolkodtam, hogy megtegyem e, végül belementem.

Durvább voltam vele, mint előtte, csak magamra figyeltem. Torkoztattam, tövig nyomtam neki kutyában is. Nem igazán érdekelt, hogy eljut e a csúcsra. Az arcára lőttem.

Másnap búcsú, soha többet nem láttuk egymást.

2021. szept. 5. 23:40
 8/18 anonim ***** válasza:
33%
Egymást kölcsönösen gyűlölve olyan orgazmusokat éltünk át, hogy arra nincsenek szavak.
2021. szept. 5. 23:53
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Egyik exem szakitas utan dühvelnarrogánsan d.gott es vadul, másik exem szakitas után meg érzelmek nélkül, es szex utan gyorsan lelépett olyan volt mintha csak kihasznált volna üríteni.
2021. szept. 6. 06:53
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

*dühvel arrogánsan

A dühős direkt ugy csinálta hogy fájjon

2021. szept. 6. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!