Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés dugni egy olyan lánnyal akit utál az ember?
Fordított szituáció, de átéltem.
Én nő vagyok, és az ex férjemmel szexeltem akit rühelltem.
A válasz a kérdésedre: szar. Száraz, rém unalmas szex, egyáltalán nem voltam izgalmi állapotban, még közben sem jött meg az étvágy. Olyan mintha nem is szexeltem volna, szimplán csak éreztem hogy mozog bennem.
Azért feküdtem le vele, mert meg akartam javítani a kapcsolatunkat, de nem sikerült tényleg nagyon utáltam és még utálom is a mai napig.
Hajós történet: a szerződésünkből vagy 10 nap volt hátra, mikor az exem lebukott. Hazautazás előtt az utolsó éjjel még volt egy menet, egy darabig gondolkodtam, hogy megtegyem e, végül belementem.
Durvább voltam vele, mint előtte, csak magamra figyeltem. Torkoztattam, tövig nyomtam neki kutyában is. Nem igazán érdekelt, hogy eljut e a csúcsra. Az arcára lőttem.
Másnap búcsú, soha többet nem láttuk egymást.
*dühvel arrogánsan
A dühős direkt ugy csinálta hogy fájjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!