Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom nagyon csúnyán beszél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon csúnyán beszél velem szex közben, orgazmuskor pofon üt?

Figyelt kérdés

Végig káromkodja az aktust, engem is mindennek elmond közben amikor meg elélvez mindig pofon vág.

Kértem ne csinálja de azt mondja annyira jó, hogy nem is tudja mi van, nincs magánál nem tudja kontrollálni

2021. szept. 5. 19:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%
Véleményt írunk, miért pontoztok le? Csürhe népség!
2021. szept. 5. 20:13
 22/26 anonim ***** válasza:
21%
Szakíts vele minél hamarabb!
2021. szept. 5. 20:16
 23/26 anonim ***** válasza:
58%

Pofátlanul visszaél a helyzettel.

És még hazudozik is.

Dobd ki van sokkal jobb is.

2021. szept. 5. 21:14
 24/26 anonim ***** válasza:
94%
Tudná magát kontrollálni csak nem akarja. Miért is tenné amikor lenyeled neki a békát és amúgy sem szeret (ezért tojik arra mit gondolsz). Dobd ki a pitsába.
2021. szept. 5. 22:06
 25/26 anonim ***** válasza:
83%
Nekem úgy tűnik, hogy a nő pofozkodik. Ha nem szeretnéd, hogy pofon vágjon, csináljátok kutyában, misszionáriusban pedig fogd le a kezét. Ilyen egyszerű.
2021. szept. 9. 06:58
 26/26 anonim ***** válasza:
36%
Üss vissza.
2021. szept. 12. 03:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!