Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon csúnyán beszél velem szex közben, orgazmuskor pofon üt?
Figyelt kérdés
Végig káromkodja az aktust, engem is mindennek elmond közben amikor meg elélvez mindig pofon vág.
Kértem ne csinálja de azt mondja annyira jó, hogy nem is tudja mi van, nincs magánál nem tudja kontrollálni
2021. szept. 5. 19:09
11/26 anonim válasza:
Mindegy hogy fèrfi vagy nő. Nem illenek egymáshoz.
12/26 anonim válasza:
Azért gondoljuk mert nem írta le világosan. Csak a legutolsó hsz-ben utalt rá.
13/26 anonim válasza:
Szereti a vad szexet, uss vissza neki. Tepd a haját és keményen usd a popsijat. Te meg ezt élvezed. Önkívületi állapotban vagy te is. Ilyen nincs! Naiv vagy.
14/26 anonim válasza:
#12. És ha valaki nem írja le világosan, hogy az agresszív személy férfi vagy nő, akkor szerinted férfira kell gondolni?
Miért is?
15/26 anonim válasza:
Tegyèl a párnád alá egy 44 es Magnumot.
Ha legközelebb megüt akkor fejbe lövöd.
16/26 anonim válasza:
14, hát mert egy pasi nem szokott ezen fenn akadni..
17/26 anonim válasza:
Ja értem, csak a nőket nem lehet sztereotipizálni…
18/26 anonim válasza:
Hát, kedves cimborám, úgy tűnik, az erőszaknak bizony töke van!
19/26 anonim válasza:
A, kösd le a kezét ezen események előtt;
B, hagy a francba ezt, van 20 másik jobb valaki tőle, aki nem erőszakos majom.
20/26 anonim válasza:
Néhány ember szerű ösztönlénynél tényleg van ilyen önkívületi állapot ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!