Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogyha nem jó a szex akkor nem lesz több alkalom?
Én még szűz vagyok és a korom miatt lehet elvárná a barátnőm hogy legyen tapasztalatom, 22 vagyok. De még nem is csókolóztam. Ő 19 éves, de voltak már barátai. Nem tudja ő hogy még szűz vagyok, nem is gondolná rólam szerintem.
Ha nem lesz jó az első szex akkor lehet elhagy?
Normàlis kapcsolatban nem.
Szexkapcsolatban, vagy ha kifigsz egy ribit akkor igen.
Ne pánikolj és legyen nálad elég óvszer. A puncit megtalálod ha óvatosan izgatod akkor hamar rájössz mire izgul a csaj.
Ha hamar elmész ne omolj össze. Mosakodás gumi csere folytatás.
Viszont ha nem tudod folytatni 22 évesen az gond lehet.
Ahol van érzelmi kötődés, azaz szeretitek egymást ott nem gond ha nem megy minden egyből csettintésre, majd összecsiszolódtok nyugi. Egymásra kell hangolódni.
Alkalmiban, illetve kalandoknál nem tudsz javítani a kapufán, ott nem szoktak több dobásra lehetőséget adni (mert nem jelentesz túl sokat a partnerednek, akkor minek vesződjön, ugrik inkább a következőre).
Szerintem, szexben nincs olyan, hogy közepes vagy átlagos. Vagy jó volt és szeretnék repetázni vagy nem volt jó és nem kell több alkalom.
Férfiak esetében az, hogy elment a szex alatt, nem jelenti azt, hogy jó is volt a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!