Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki milyen okból kezdett el ”könnyűvérű” életet élni?

Na félretéve az eddigi adok-kapokat megpróbálok a kérdésre adni választ, hátha valakit ez is érdekel:
Volt egy nagyon jó fiú barátom, tulajdonképpen lelki társnak, legjobb barátnak, bárminek nevezhetném.
Mit ad isten, tulajdonképpen magam sem tudtam mièrt, de nyomtam egy puszit a szájára egyszer. Neki ez kb felhívàs volt keringőre... szex lett belőle, aztán közölte velem, h ő régóta csak arra tud gondolmi, h velem lenne. Hogy milyen jò páros vagyunk, milyen csodálatos volt az az éjszaka...stb
A gond az volt, h egyrészt nem lehettünk együtt (most nem fejtem ki, h mièrt) másrészt viszont tényleg különleges volt a szex.
Úgyhogy ha lehetett volna tuti lefeküdtem volna a világ összes fèrfijàval utána csak azèrt, h bizonyítsam legalább magamnak, h mással is lehet ilyen tökéletes/különleges a szex

22!
Miből gondolod, hogy himringyó? Azt meg honnan tudod, hogy a kutya sem akar vele dugni, te hazug féreg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!