Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Szabad-e veletek ebéd után, jól lakott pocival meztelenkedni?
Figyelt kérdés
Vagy csak több órával kaja után? Kort is írjatok.2021. szept. 5. 13:56
1/11 anonim válasza:
A párommal bármikor meztelenkedek, nem attól függ hogy mikor ettem...
2/11 anonim válasza:
De első, ennek a kérdésnek pont az a lényege, hogy az étkezéshez képest mikor meztelenkednél.
3/11 A kérdező kommentje:
Hagyd rá, a meztelenkedés elvetteaz eszét.
2021. szept. 5. 14:02
4/11 anonim válasza:
Sőt mi szoktunk meztelenül enni is. Na ezt rakjátok össze.
5/11 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy kaja után vagy később
22
6/11 anonim válasza:
Mi felpuffadt pocival együtt szoktunk büfizni meg pukizni, miközben a konyhaasztalnál ülünk és kajálunk tovább…
Közben a pörköltszaft csurog mindenhol.
7/11 anonim válasza:
"De első, ennek a kérdésnek pont az a lényege, hogy az étkezéshez képest mikor meztelenkednél."
"Hagyd rá, a meztelenkedés elvetteaz eszét."
Az 1. hozzászóló megválaszolta a kérdést.
Nektek mi vette el a szövegértési képességeteket?
8/11 anonim válasza:
Hát én tényleg nem szeretek bekajálva szexelni. Ott van az egész nap, csak van rá alkalom később is:D kaja után beálmosodom, fel vagyok puffadva, max tengericsillag pózban felüdve tudnám hagyni, hogy elintézze magának amit kell, ez meg nem túl élvezetes:D
9/11 anonim válasza:
Bármikor lehet, ha mindkettőnknek kedve van hozzá, ez pedig független attól, hogy mikor ettünk. Olyan is van, amikor meztelenül eszünk vagy egy étkezés fordul át szexbe - mik nem vannak...
25
(Nem kérek privátot.)
10/11 anonim válasza:
A poci szót az általános iskolás, alsó tagozatos kisgyerekek használják csakj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!