Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk mit csinálnak akik állandóan találnak
barátnőt?
Figyelt kérdés
Sok olyan fiú van aki mellett mindig más lány van. Ezt hogy csinálják?
Nekem még sosem volt barátnőm ezért számomra teljesen hihetetlen ez. Egyszer lehetett volna de egy ilyen fiú elvitte előlem.
Először is tudnak b.szni rendesen, van egy tűrhető kinézetük meg sok magabiztosságuk és persze próbálkoznak is. Minél több lányt fűzöl egyszerre annál nagyobb az esélye, hogy valamelyik horogra akad.
2021. szept. 5. 13:42
12/24 anonim válasza:
Próbálkoznak, kommunikatívak, jó a humoruk jó a kisugárzásuk, magabiztosak. Nem csak várják a csodát.
2021. szept. 5. 13:46
13/24 anonim válasza:
Nekem jelenleg 4 van talonban, ebből kettővel randizom rendszeresen. Ha rájuk unok, cserélek. 3 tud a többiről, 1 nem. Nem titkolok semmit, talán az utolsónál. Randizok, beszélgetek, kikapcsolódom velük, és ezt nekik is elmondtam, hogy élvezem a társaságukat, szeretek velük lenni, de elég elfoglalt vagyok. Megértik. Ha összejönnének valakivel, vagy valahogy elválnának útjaink, akkor randiapp, és gyűjtök pár újat. Ez nekik is jó, és nekem is.
2021. szept. 5. 13:50
14/24 anonim válasza:
13, mivel foglalkozol, mennyi a havi kereseted?
2021. szept. 5. 13:52
15/24 Lazy Lover válasza:
Helyes magas határozott vagy tele van pénzel vagy van dumája
2021. szept. 5. 13:54
16/24 anonim válasza:
14 miért számít ez? Villanyszerelő vagyok, 3-4 kiló között alakul a havi fizum. Mellette egészségesen táplálkozom, nem dohányzom, ritkán iszom, rendszeresen sportolok. Sokat tanulok, jelenleg elektromérnöknek, mivel érdekel elkezdett érdekelni mélyebben is a szakmám. Emellett spanyolul tanulok (a világon a top 4 nyelv egyike).
Időm alig van, ezáltal pár kikapcsolódós randin, ottalvós - főzöcskézős - éjszakát végigszexelős randin kívül többet nem tudok nyújtani, és ezt az elején el is mondom. Nincs időm párkapcsolatra, és nem is szeretnék jelenleg. Aki ezt elfogadja, azzal megvan a közös nevező. Meglepő módon rendkívül sokan "elfogadják" ezt.
2021. szept. 5. 13:57
17/24 anonim válasza:
Próbálkozni? Ez fura. Boldog-boldogtalannal? Én csak annál próbálkozok, aki személyiségre, küllemre is tetszik. Ez pedig nagyon ritka. Elismerem, a legtöbb férfinak mindegy, csak pina legyen. Szomorú. F
2021. szept. 5. 13:59
18/24 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Nekem van egy ismerősöm, akinek sosincs pénze, mert mindent rögtön felél, mint egy dzsentri. Folyton kölcsönkér, éppen ezért már nem is találkozunk, meg ha beszélünk is akkor is hazudnom kell hogy le vagyok égve stb. hogy ne kérjen pénzt. Másik ismerős pedig egy félig agyhalott drogos, aki egy leharcolt golfban él. Mégis, mindkettőnek állandóan van barátnője, valamikor több is. Úgy látszik, erre van igény.
2021. szept. 5. 14:00
19/24 anonim válasza:
16, ok, ez innentől kamu, melósokkal nem jönnek össze normális nők, illetve melósoknak nincsenek ilyen céljaik.
2021. szept. 5. 14:01
20/24 anonim válasza:
19 a hozzád hasonló agyhalott, buta emberek miatt kevesebb a konkurenciám. Áldassék a fajtád, egy grammal se legyen több agyad soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!