Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a fiúk mit csinálnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk mit csinálnak akik állandóan találnak barátnőt?

Figyelt kérdés

Sok olyan fiú van aki mellett mindig más lány van. Ezt hogy csinálják?

Nekem még sosem volt barátnőm ezért számomra teljesen hihetetlen ez. Egyszer lehetett volna de egy ilyen fiú elvitte előlem.

2021. szept. 5. 12:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
17%
sok pénzt keresnek, vagy a családjuknak van.
2021. szept. 5. 12:25
 2/24 anonim ***** válasza:
82%
Csajoznak, ennyi a titka.
2021. szept. 5. 12:25
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Magabiztosak, határozottak, kezdeményeznek. Ennyi a titkuk. De az is lehet ilyen ember, akinek nincsen barátnője, ez egyénileg változó, hogy ki szeretne kapcsolatot.
2021. szept. 5. 12:27
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Van tökünk odamenni a nőkhöz báttya 😉
2021. szept. 5. 12:28
 5/24 anonim ***** válasza:
89%
Jól néznek ki.
2021. szept. 5. 12:34
 6/24 anonim ***** válasza:
71%

Az nem teljesítmény ha mindig más nővel van. Lehet szar az áfyban, agyilag defektes, kis farka van, stb

Az igen, ha egy nőt megszerez és évek múlva is vele van. Na az már tud valamit ...

2021. szept. 5. 12:47
 7/24 anonim ***** válasza:
76%

Nyalnak és vagy kötnek kompromisszumot. A legtöbb kapcsolatban a nő irányít.

Nekem ennyit nem ér meg az egész, és nem is azzal van bajom, hogy más irányít, hanem azzal, hogy az életemet nem erre rendeztem be.

2021. szept. 5. 12:51
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Próbálkoznak, néhányan kifejezetten sokat.
2021. szept. 5. 12:52
 9/24 anonim ***** válasza:
80%

általában az ilyenek sok női baráttal rendelkeznek, olyan iskolákba jártak, ahol több nő volt mint pasi, így nagy ismerettségre tettek szert nők körében.

Meg gondolom jól néznek ki azért, de szerintem olyan érzés lehet ez, mint aki mindig más haveri társaságot szerez = nem maradandó, látszat barátságok/kapcsolatok.

2021. szept. 5. 13:25
 10/24 anonim ***** válasza:
57%

Én ezeknél a pasiknál azt vettem észre, hogy olyan szánalmas klisékkel próbálkoznak, amin én egyből átlátok és helyettük ég a pofám, ha férfi lennék, sosem próbálkoznék ilyen módszerekkel senkinél…

De néhány lánynál, sok lánynál mégis beválik.

Pedig az is egyből levágható, hogy mindenkinél ugyanezeket mondják.

Meg van a másik elterjedt archetípus is, aki meglepően szintén sikeres sok nőnél/lánynál, Ő szándékosan már a kezdetektől dominálni próbál és az a filozófiája, hogy akkor lesz sikeres a nőknél ha alsóbbrendűként kezeli Őket…

Sajnos van benne valami, ha csak az átlagot nézzük tényleg sokaknál beválik.

2021. szept. 5. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!