Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdjek az exemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek az exemmel?

Figyelt kérdés

Egy utolsó patkánynak fogtok nézni, de van jelenleg párom

A párommal a szexuális életünk nagyon megingott.. Beszéltünk róla de nem tud nekem olyat mondani amivel tudnám mi lehet az oka. Egyszerűen nem kíván.. viszont nagyon szeressük egymást.. Na de.. Exem felajánlotta nekem az alkalmat és dillemában vagyok.. Nem akarom megcsalni de mégis.. Összevissza kavarognak a gondolataim.. A barátnőm nem szeretném elhagyni mivel szeretem és ő is engem. Csak ő nem kívánja a szexet

Az exem pedig mindennél jobban akar engem, ismerem is. Mi a véleményetek? Ne kövezzetek meg ANNYIRA

20/f

2021. szept. 5. 02:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Aki bejön és megáll azt meg kell dugni. De miért pont az exed? Ha olyan jó, akkor miért lett vége? Nem értem... Én simán félrelépek ha adódik helyzet, de excsajjal sose tenném. Azoknak azért lett vége, mert nem akartam folytatni.

43F

2021. szept. 5. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Mindenképpen feküdjél le vele. A legnagyobb valószínűséggel az várható, hogy rájössz szeretkezés közben, hogy miért is hagytad el az exedet :)
2021. szept. 5. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Te megcsalnád a barátnőd mert a felfázás miatt nem kívánja a szekxet? Neked se való nő..
2021. szept. 5. 12:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Ez a felfázás dolog tavaly augusztusban történt :D és azóta vagyok ,,Türelmes” :)

Köszönöm az eddigi vàlaszokat!

2021. szept. 5. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Vagy egyik, vagy másik.

Max beszéld meg a barátnőddel.

2021. szept. 5. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!