Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos, erős, domináns nők! Mennyire szeretitek "éreztetni" a pasin, hogy mennyire vagytok erősek?
Erős, izmos, domináns nő vagyok, de nem vagyok szociopata.
Nem szeretek szándékosan fájdalmat okozni. Nem azért edzek, hogy ezzel másokat megfélemlítsek, vagy efféle.
Rengetegszer fordult már elő, hogy megismerkedtem pasikkal, és a ruha alatt nem látszik az izomzatom, de amikor pl végigsimított, vagy megfogta a karom, akkor láttam az arcán a rémületet, viszont magát a pasit ezután soha többet. Mindig kapok egy üzenetet, hogy “ne haragudj, de túl izmos vagy”
Nem mintha emiatt abba akarnám hagyni a testedzést. Inkább kerülöm az ilyen nyámnyila pasikat.
Azt mennyire szereted, ha végigsimítják az izmaidat a pasik? Van kockahasad? Mit csinálnál, ha az utcán egy vadidegen hirtelen megfogná a fenekedet, vagy a melledet?
És ő ezt szereti? Milyen erős a szorítása?
Szoktatok szkanderezni, vagy birkózni egymással? Ha megszorít a combjával, akkor mekkora erőt tud kifejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!