Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vagy több éjszakásra bejönnek nektek az ilyen típusú csajok?
Figyelt kérdés
Az ilyen extrémebb külsejű,könnyen kapható csajok mennyire jönnek be?
Érdemes lehet hosszútávon is kihasználni vele a helyzetetek ha a kémia egy az egyben működik?
Persze tudom a tetkó,főleg a sok tetkó és a túl vékony alkat nem mindenkinek jön be de ízlés kérdése.
2021. szept. 4. 08:24
1/12 anonim válasza:
Külsőleg pont ideál minden értelemben, ha belsőleg is bejönne össze is jönnék vele, de ha belsőleg nem passzolunk viszont van kölcsönös kémia, benne lennék egy vagy több éjszakásban is egy hasonló lánnyal
22F
2/12 anonim válasza:
Laza kapcsolatra bejönne ... a továbbit meglátjuk.
3/12 anonim válasza:
Nem rossz, főleg a feneke tetszik.
5/12 anonim válasza:
Melle az nem sok van, de mondjuk részegen jöhetne egy éjszakára.
6/12 anonim válasza:
Túl vékony alkat:D
Ez inkább simán vékony. Amivel semmi baj nem lenne.
Tetkó + arc viszont borzalmas.
7/12 Noren1989 válasza:
Alkatra ok, arcra vàllalhatatlan.
8/12 anonim válasza:
Tetkó nem lenne gond, de ez vagy pasinak született, vagy a természet tolt ki vele nagyon...
9/12 anonim válasza:
Én szívesen felpróbálnám a hölgyet, akár több alkalommal is!
10/12 anonim válasza:
Ez valaha pasi volt.
Vagy nagyon sok szteroidot tolt be mert az arcának semmi nőies vonása nincs. Nekem nem vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!