Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom miért odít egy óriásit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért odít egy óriásit meg káromkodik mikor élvez?

Figyelt kérdés
Nagyon lehangoló és úgy üvölt hogy szerintem az egész környék hallja mintha valaki kinozná.
2021. szept. 3. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Mert az élvezés a csúcs és nagyon jó érzés egy felszabadító fantasztikus érzés ami mindenkiből mást hoz ki. Ha téged zavar hogy olyankor a pasid üvölt akkor jelezd neki, hogy csendesebben. Bár speciel én ffi vagyok, de tuti nem szólnék egy partneremnek sem (sőt inkább nagyon is tetszene) ha élvezéskor hangos :)
2021. szept. 3. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
add meg a számát felhívom és megkérdezem tőle
2021. szept. 3. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Arra még nem gondoltál hogy ezt a kérdést neki tedd fel?
2021. szept. 3. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Ez tényleg elég nevetséges és kiábrándító. De vele kell megbeszélni.
2021. szept. 3. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Fuh ez elég kiábrándító lehet. Az a baj, hogy ha ez őszinte reakció, akkor nem kéne szóvátenni, mivel azzal csak komplexust okozol neki. Valószínűleg nem megjátszás sajnos, de nagyon finoman puhatolózhatsz nála. Pl megkérdezed hogy olyan intenzíven élvez el, tényleg ennyire jó érzés neki? Esetleg más korábbi partnereivel is ilyen jó volt? Vagy valahogy így érted.

Nekem olyan partnerem volt, aki szex közben fura vékony hangon nyögdécselt. Én szakítottam, mert annyira lehangoló volt, hogy nem akartam megbántani se, de én se bírtam elviselni ezt mert minden nedvesség kiment a puncimból ahogy meghallottam:D van hogy két ember nem illik össze

2021. szept. 3. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Mert egy véglény, egy ordenáré nagy böszme, egy ösztönlény aki nem tudja magát kontrollálni
2021. szept. 3. 14:48
 7/8 Ozmi ***** válasza:
66%
Kérdés, hogy fiú vagy lány a párod? 🤔
2021. szept. 3. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
#7 Szerintem fiú.
2021. szept. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!