Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szájba élvezni?
Nagyon kapcsolatfüggő, Tőled is és a hölgytől is függ. Szerintem csak akkor jó ha nagyon bizalmas a kapcsolat és mindketten élvezitek, mindketten örömet akartok szerezni a másiknak. Ami talán a legfontosabb, hogy egyikőtöknek se legyen szégyenérzete. Ehhez pedig, azért meg kell beszélni és figyelni a másikra valójában hogy viszonyul a dologhoz, kiváncsi? valóban kívánja? vagy csak meg akar felelni? (a másiknak vagy a képzelt elvárásoknak)
Én csinaltam már és utána szégyelltem magam pedig utána 10 percre is leszopott a csajszi és én is nagyon kinyaltam előtte, de valamiért olyan szemétnek éreztem magam, pedig nagyon figyelmes és kedves voltam, a lány azon akadt ki, hogy másodszorra nem állt fel, ezen szinte megsértődött. Velem volt a gond, kicsit megalázónak éreztem a szituációt, egy rövid kis kaland volt és valamiért a lányt megsajnáltam.
Nagyon vágytam ilyesmi élményre, de érdekes módon a pont bennem volt pszichikai gátlás. A lány nagyon szép vékony formás csajszi volt, én se vagyok rossz pasi, de mégis.
Ezt most kiírtam magamból. Köszi aki végighallgatott (végigolvasta 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!