Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, kinek hogyan volt az első, hány évesen?;) Ha valami extém akkor jobban érdekel engem😅
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 20:52
1/12 anonim válasza:
De miért érdekel? Erre akarod kiverni?🤔
3/12 anonim válasza:
17, semmi extrém, 2 hét kapcsolat után. A barátom még szűz volt. Ennek már lassan 8 éve, azóta is együtt vagyunk.
4/12 anonim válasza:
20 voltam, barátnőm 24,5. 1 percen belül hüvely spricc történt. Gumi nélkül. Utána hamar belejöttem és akkorákat basztunk közel 2 évig, hogy fuhhhhh. 🙂
5/12 anonim válasza:
19 évesen alkalmiban, de nem ért fel azzal mint amikor már kapcsolatban, ahol érzések is voltak
6/12 anonim válasza:
15 évesen a híd alatt. Koleszos voltam a lány meg a szüleivel élt, és sehogy sem adódott a helyzett, hogy egyedül legyünk. Aztán egy esti séta alkalmával jött az ötlet. Hogy lehetne ott is. A tuloldalon meg a hajléktalanok campeltek
7/12 anonim válasza:
En 15 voltam, a pali 17. Reszegek voltunk egy hazibuliban, aztan egymasnak estunk :)
25/N
8/12 anonim válasza:
16 évesen egy buliban 3 pasival
9/12 anonim válasza:
14 évesen saját magamnak. Ez nem extrém szerintem. 25L
10/12 anonim válasza:
Focipálya, 15-16 évesen.
K.rva szar volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!