Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosti azt mondta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti azt mondta, hogy megveti azokat akik munka közben élvezik a szexet. Miféle morál ez?

Figyelt kérdés
Mondta ezt az után, hogy szex közben megtalaltam egy érzékeny pontját és ugyan mondta hogy álljak le, én nem álltam le, és így akarata ellenére elélvezett. Utána kiült az ágy szélére, hüppögött és közben mondta ezt. Es hogy most önmagát is megveti. Ti értitek ezt?

2021. szept. 2. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom mennyire lehet igaz
2021. szept. 2. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb a munka, aztán a szórakozás!
2021. szept. 2. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
A stricije beleverte, hogy ne merjen elélvezni kuncsaftokkal. (Alapeset!!!)
2021. szept. 2. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A prosti a munkáját nem akarja összekeverni a magánéletével. Van neki erkölcsi tartása (a maga módján), belül azzal védekezik, hogy ez nem szex, csak munka, nincsenek benne érzelmek. Ha elélvezett, akkor elkerülhetetlenül ébrednek benne olyan érzések, amelyek a "civil" életével kötik össze a prostitúciót, amit minden módon hárítani szeretne. A legtöbb prostinak ez jól megy, megjátssza az orgazmust, már csak azért is, mert ezzel elősegíti a vendég elélvezését. Aki élvezetből csinálja, azt ugyanúgy megveti, mint általában mi a prostituáltakat, mondván, hogy az az igazi qrva, míg ő csak dolgozik...

Elhiszem, amit a kérdező állít, nincs okom a kételkedésre, de ez nagy ritkaság.

2021. szept. 3. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A klasszikus strici egyre ritkább, szinte kizárólag az utak mentén strichelő prostiknak van rá szükségük, a saját lakásban dolgozó lányoknak alig. Ha mégis igényelnek védelmet, akkor sem jellemző az a klasszikus viszony, hogy a krva beleszeret a stricibe, és elfogadja, hogy az dolgoztatja, betartja a követeléseit, leadja a pénzt. Ezek az idők harminc-ötven éve elmúltak.

Kivételek persze lehetnek, de nem jellemzők.

2021. szept. 3. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Bolond egy lany...

Én vendégekkel jobban élvezem mint magánéletben

2021. szept. 3. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
#6, kamu vagy. Bejön a vendég, életedben először látod, büdös a szája, nem jóképű, huszonöt évvel öregebb, és te élvezed?! Mesélj még...
2021. szept. 4. 05:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!