Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők többsége miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért nem szereti a spermát? Nem furcsa ez?

Figyelt kérdés

2021. szept. 2. 13:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
94%
Lenyelni nem szeretem. Mert keserű, mert a partnerem húst hússal eszik erős fűszerekkel és nem tesz érte, hogy édes legyen. Egyedül egy exemé volt tűrhető, aki mindig gyümölcs, főleg ananászlevet ivott, azt lenyeltem.
2021. szept. 2. 20:54
 32/37 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem rossz az ize/ allaga, de nem zavar, felolem masok ihatjak literszamra is :D
2021. szept. 6. 23:59
 33/37 anonim ***** válasza:
53%

A Lány leszáll a vonatról, út közben telefonál, hogy mindjárt itt lesz.

De én nem megyedk elé! Minek mennék? Sétáljon, mi vagyok én? Ő ilyen lányos romantikus filmeken nevelkedett, abban látja ezt, de az élet nem ilyen, nem megyek ki érte, sétáljon csak! Mi vagyok én? Mi a jó nekem abban? Nem mozdítom meg a kisujjam, mert nem jó nekem. Ja, hogy neki tetszene? Az kit érdekel? Inkább ne nézzen romantikus filmeket, akkor eszébe se jutna! Biztos attól van.

Ugye milyen fura, ha megfordítjuk? Nehogy már olyat csináljak a kedvéért, ami nekem nem jó, sőt, még munka is van vele és az időmet is elveszi és a pénzemből tankolok. Van kellemesebb elfoglaltságom is, mint a romantikus filmjei miatt a kis figyelmemmel a boldogságához hozzájárulni. Mi vagyok én?

Ui: Persze én megyek és segítek és örülök, ha tudom, hogy jó neki. Akkoris, ha romantikus filmek miatt, akkor is, ha csak simán belátom, hogy a saját lelkének esik jól. Az nekem elég indok. Időt, fáradtságot rászánva öltözök és megyek, mert tudom, hogy neki jó és örül neki. Ennyi az indok. Ennyi kell.

2021. szept. 7. 11:39
 34/37 anonim ***** válasza:
46%
Te mit hablatyolsz utolsó? A hasonlatod kuka úgy ahogy van. Nem azért nem nyelem le mert lusta vagyok megmozdulni, hanem mert nem kívánom elfogyasztani.
2021. szept. 7. 12:37
 35/37 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező fiam! Te olyan hülye vagy, mint szódás a lovát!
2021. szept. 7. 19:47
 36/37 anonim ***** válasza:
51%

Nem nyelem le. Nálunk nem is elvárás,hogy őszinte legyek. És baromira nem érdekel ki szerint gáz/ciki v sem. Nálunk normális dolog mi kapcsolatunk legelején megbeszéltük.

Így is, enélkül is tökéletes a szexuális életünk nem ezen múlik

2021. szept. 7. 19:50
 37/37 anonim ***** válasza:
67%

aki kényszerít, hogy nyeljem le, annak csak azért sem fogom

ha ezért kidob tegye, ha ő nem tenné, megtenném én

aki engedi, hogy eldöntsem (lenyelem vagy nem) és tiszteletben tart, az olyannak előfordul, hogy megteszem

és ezen nem kellene felháborodni, hogy vannak nők, akik nem szeretik

engem sem volt hajlandó minden pasi kinyalni, mert nem ízlettem nekik

2021. szept. 11. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!