Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért nem szereti a spermát? Nem furcsa ez?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 13:01
12/37 anonim válasza:
A többség nem szereti. Én sem nyelem le, mi a f@szomnak? Engedje gumiba. Szeretem, imádom párom de a spermáját nem, ezt tudjuk mindketten aztán ennyi, el van fogadva. Akik keveset szexeltek vagy szüzek még, azok nagyon fenn tudnak akadni a sperma kérdésen de ez olyan mint a takony. Valaki túrja az orrát és megeszi valaki meg kifújja zsepibe.
13/37 A kérdező kommentje:
Akkor nem is csókolózol vele, mert keveredik a nyálatok?
2021. szept. 2. 13:49
14/37 anonim válasza:
Te hallottad mar azt a kifejezést hogy ízlés? Akkor ha tisztában vagy a jelentésével meg van válaszolva a kérdésed. Felesleges minden plusz kör amit futsz. A sperma a szexuális élet velejárója ami a nemiszervből távozik, nem fogyasztási cikk. A nyál pedig a szájban termelődik így evidens hogy csókolózáskor talákozol vele. Aki undorodik a nyáltól az a csókolózástól is. Joga van eldönteni minden embernek mit szeretne elfogyasztani.
15/37 anonim válasza:
Az én barátnőm nem szereti a spermát és igazából azt kell mondjam, hogy megértem. A puncinedv azért picit másabb, mert nincs olyan rosszabb jellege, mint az ejakulátumnak, ami vagy záptojás, vagy klóros ízű. Az előnedvemmel amúgy el van, amikor orálisan kényeztet.
16/37 anonim válasza:
Nekem semmi gondom a spermával de nem vagyunk egyformák.
17/37 anonim válasza:
Nekem pl semmi bajom nem volt vele a legutóbbi pasim ál, mert az övének nem volt rossz íze. Előtte lévő exemnek a cigi miatt iszonyat keserű volt, rendesen hányinger kerülget mert tőle 🤷♀️ Úgyhogy én válogatós vagyok etéren 😅
30N
18/37 anonim válasza:
Egyet értek, a sperma a szex természetes része. Nem kifejezetten szeretem, ez csak egy testnedv. Inkább szeretem az orált, és teljesen alap dolog lenyelni. Nyalásnál is sok a nedvesség, mégse láttam még egy partnerem sem köpködni.
19/37 anonim válasza:
Számomra semleges dolog. Nem is szeretem, de lenyelem, mert tudom, hogy ez fontos a páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!