Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közönséges eszközök, amiket szeretkezésben használtok?
Figyelt kérdés
Olyan közönséges eszközöket, használati tárgyakat kersek, amiket multikban, sarki kisboltban, stb. meg lehet vásárolni (tehát nem kifejezetten szexuális játékeszköz), és szeretkezés közben használtok. Például: pávatoll, selyem kendő, kókuszolaj.2021. szept. 2. 10:07
1/12 anonim válasza:
Bocs, de pávatoll, selyem kendő és tsai kb. a szürke ötven szintű komédiás darabok. BÁRMI (ami nem okoz sérülést) használható a játékok során csak kis fantázia kell hozzá.
2/12 A kérdező kommentje:
#1: tehát akkor kérlek soroljad, hogy te miket szoktál hasznlni, mi vált be, mi kevésbé. Ez a kérdés lényege...
2021. szept. 2. 10:15
3/12 anonim válasza:
Fordítva működik a dolog mondj bármilyen eszközt ami a közeledben van és megmondom mire használnám :) 500 oldalas lista lenne ha mindent felsorolnék.
4/12 anonim válasza:
Sál öv babaolaj cipőkanál öngyújtó gyertya kötél ragasztó nejlon zacskó.
5/12 A kérdező kommentje:
ragasztó?
2021. szept. 2. 10:20
6/12 anonim válasza:
Sál, kendő kötözéshez, szemfedőnek.
Tejszínhab.
Jégkocka.
7/12 anonim válasza:
Igen az a vastag ragasztószalag.
8/12 anonim válasza:
a legeslegjobb: elektromos fogkefe.
Nincs az a dildo vagy vibrátor amelyik akkora élvezést garantálna (legalábbis én még nem találkoztam olyannal).
9/12 anonim válasza:
Van a csikló vibrátor. Annál nagyobb kielégülést nekem még nem okozott semmi eszköz.
10/12 anonim válasza:
Én próbáltam, a fogkefe sokkal jobb. Nekem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!