Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátnőm segglyukát , ez normális ?
Nagyon szeretek barátnőm fenekébe "teljesen bele bújni , annyira izgat az érzés , hogy szinte nem tudom abbahagyni , állandóan a segglyukát szeretném nyalni neki .
Tudom , undorítóan hangzik és nem tudom , miért történik ez velem , barátnőm is mondja , hogy olyan furán viselkedek , minden rendben van veled ? - szokta kérdezni .
De egyszerűen csak ara vágyok , hogy szét húzhassam a gyönyörű fenekét és a nyelvemmel s számmal kényeztessem a segg lyukát , ami nagyszerű érzéssel jár ! - szerintetek valami bajom van , vagy ez így renben van nálam ?
Én most el is olvastam úgy magamnak, mint egy verset. Nagyon röhögtem.
Amúgy tényleg így van,nem tudom,miért!!!
Ha nő vagy Hölgy írja ki ugyanezt,egyből kap 50-privátot...
De ha pasi,férfi,rögtön sokaknak egy perverz állat!
Hát de nem így van?
Nos,én pasiként nem értem,egy pasinak miért ne lehetnének kicsit esetleg vadabb sexuális vágyaik,mint a nőknek...
Nekem is lenne,de a nők 90%-a egyből perverz állatnak tartana,holott lehet titokban,de az övéké se külömb!
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!