Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsulis korában kb mindenkinek volt lehetősége kapcsolatban szexelni?
Nem mindegy már utólag?:D most is lehet barátnőd.
Mellesleg nálunk az osztályban sok fiúnak nem volt barátnője soha gimi alatt. Többen szüzek is maradtak. Nincs ebben semmi, nem az volt a 'fénykoruk'. Van aki később érik be, szerintem nincs mit sajnálni ezen, nem is maradtál se semmiről
N
Nem mert én a romantikus balf..sz típus voltam. A főiskolás éveim már volt fix csajom, azzal ment análon kívül minden. De pikk-pakk mire betöltöttem a 30-at ez változott és azóta kapcsolatban is megy minden, meg simán félre is lépek.
44f
Hogyha nem értél meg, akkor mi a frászt bánkódsz?
Az ember életében minden éppen időben történik meg. Sem előbb, sem később. Élvezd az adott pillanatot. Ne rágódj a múlton, és ne tervezd a jövőt.
Az, hogy másvalaki másképp élte meg az életének egy szakaszát, nem azt jelenti, hogy te lemaradtál valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!