Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is büszkének kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is büszkének kell lennem arra, hogy 30 éves férfiként teljesen szűz vagyok, még csak nem is csókolóztam?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 19:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%

Mert tulerteked ezt a csajozas/visszautasitas dolgot. 20-21 eves koromig en is ilyen voltam, aztan belevetettem magam, aztan jott tobb es tobb csaj. Aztan ha visszautasit, mi van? En is elek, nem haltam bele. Tul van lihegve az egesz

31/F

2021. szept. 2. 00:54
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem, egyáltalán nincs mire büszkének lenned. Ráadásul konkrétan ártasz magadnak, ha így akarod leplezni a sikertelenséged, hogy pozitívumnak állítod be. Nem az. És egyre kisebb a valószínűsége, hogy valaha normális életet fogsz élni.

Bocs haver, lehet, hogy ez kellemetlen, de ez az igazság. Valószínűleg eleve sikeresebb lennél, ha nem vernéd át saját magadat is.

2021. szept. 2. 10:35
 23/28 anonim ***** válasza:
20%
Miért lettem lepontozva? Nem mindenki akar kapcsolatot. Ez ennyire hihetetlen? Ennyi sötét embert, hogy csak lepontozni tud egyből minden nem tetsző választ :D
2021. szept. 2. 11:49
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozással csak az agyatok hiányát mutatjátok. Gondoltam szólok. Ez a baj az oldallal. A sok 0 IQ alatti gyökér like jelnek hiszi és az alapján pontoz, hogy mennyire tetszik neki a komment. Persze reagálni már nem tud :D
2021. szept. 2. 16:00
 25/28 anonim ***** válasza:
72%
Ne vinnyogj már #23-24, ha már véleményt nyilvánítasz, akkor fogadd is el ha nem tetszik az embereknek. És akkor sem lesz ez normális, hiába vagy te is incel.
2021. szept. 2. 16:06
 26/28 anonim ***** válasza:
43%
#25 Ezt benézted, mert nem vagyok incel :D A gyakori nélkül azt se tudnám, hogy létezik ilyen szó :D És ezzel csak engem igazoltatok, hogy indokot már nem tudtok írni. Mint mondtam, 0 IQ, de legalább lepontozni tudtok :D
2021. szept. 2. 18:46
 27/28 anonim ***** válasza:
Akkor miért fáj ennyire a lepontozás, hogy lassan sírva fakadsz? :D
2021. szept. 2. 19:04
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Hol fakadok sírva? :D Csak megkérdeztem az okát, de választ már nem kaptam, csak újabb lepontozást. De biztos értelmes emberekről van szó :D
2021. szept. 2. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!