Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnétek kövér sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnétek kövér sráccal?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen csak a szó szoros értelmében vett szexre gondolok, hanem akár egymás kölcsönös kielégítése.

2021. szept. 1. 13:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem . 45 ffi.
2021. szept. 1. 15:09
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Engem a csajok csak nagy macinak neveznek, nem tudom mi van az itteniekkel, imádnak engem. Mondjuk mielőtt nem volt pénzem csak dagadt disznó voltam.
2021. szept. 1. 15:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltrá példa. Na jó inkább csak hasika volt... de csajom az kövér.
2021. szept. 1. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Abszolút. A kövér férfiak a legszebbek.
2021. szept. 1. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

Igen

Jutka 78/N

2021. szept. 1. 19:05
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Nem várok kocka hasat, szó se róla, pár plusz kiló elfér. De konkrétan kövérrel nem. Nem fogja úgy bírni a tempót szex közben (a behatolás részét nem tudnám kihagyni) és na, nem is valami vonzó kikeresni a péniszt a kötény has alól. Adjon magára, legyen igényes, mozogjon, legyen egy férfias ereje.
2021. szept. 2. 04:36
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
Kövér férfi még a kövér nőknek se kell általában.
2021. szept. 4. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is erős alkat, kissé duci voltam. Felnőtten amolyan mackós típus, mint Bud Spencer a Piedone filmekben. Nagyon sok vékony, sportos, jóképű barátommal, kollégámmal ellentétben, soha nem volt problémám a csajozással, a randevúzással, párkapcsolatokkal! Kifejezetten könnyen ismerkedek, barátkozok, flörtölök!

Leggyorsabb ismerkedésem, amelyből viszony lett: Barátokkal mentünk hazafelé, az Örs vezér terénél a metróból kiszállva a peron fedetlen részénél szakadt az eső. Két mondat után, egy igen vonzó lány mellé bebújtam az esernyője alá. Mire elértünk az aluljáróig elköszöntem a haveroktól és mentem a lánnyal a hévhez. Beszélgettünk, hazakisértem és ott is aludtam nála. Fél évig voltunk együtt utána.

Mai napig megvan a sármom! ;-)

49 éves, 120 kg, 180 magas FF (négy gyermek apja és 1,5 éve már nagypapa is)

ui: kövér és kövér között is nagy lehet a különbség! Jómagam mindig próbáltam lefogyni, mindig aktívan sportoltam, gépészként sok fizikai munkát végeztem (mára több a szellemi munka). Kézilabda, tenisz, lábtenisz (tengo), judo, súlyemelés, kondizás, sportlövészet, Aikido, és imádok kerékpározni. Évekig egy speciális katonai alakulatnál, Vezérkari Testőrségnél szolgáltam. (akkor sem voltam sovány, kb. 90-100 kg)

2021. szept. 8. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A férjem 185 magas és 125kg. Nem mondanám, hogy kövér, olyan maci Laci teste van :)

22/N

2021. szept. 9. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!