Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már prostinál?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt? Meséltek róla? Mennyibe került?2021. szept. 1. 12:52
3/9 anonim válasza:
Voltam párszor, de felejthető élmény volt. Nem hiányozna az életemből így utólag. Többet biztos nem megyek.
48F
5/9 anonim válasza:
1x voltam, eleg is volt. Ha ujra fizetni fogok lanynak akkor az valoszinuleg valami amator csaj lesz akinek ez egy jo kaland, vagy csak epp annyi penz kell neki amit 1-2 alkalombol velem megkap.
6/9 anonymousreview60 válasza:
Voltam 2005-ben szűztelenítésre. Nem bántam meg, de nem igazán sikerült jól a dolog, mert menet közben lelankadtam és kézzel kellett rásegíteni stb. Azt bánom, hogy így sikerült. Azt nem, hogy mentem. Akkor volt 1 óra vele 20.000 a lakásán. A csaj gyönyörű homokóra alakú, szőke volt.
A szüzességem elvesztésének mégsem ezt a de jure esetet tekintem, hanem az ezt - évekkel később - követő aktust, amikor felszedett csajjal esett meg a dolog.
7/9 anonim válasza:
Valamikor réges régen, 20-25 évvel ezelőtt. De akkor is csak orálra. F
8/9 anonim válasza:
Igen, szűztelenítésre mentem, de nem jutottunk el a szexig. Kedves volt, de nem törte magát, hogy hangulatba hozzon.
Nem romantikát vártam, de rájöttem, hogy ez nem nekem való.
9/9 anonim válasza:
Én egyszer, nekem szörnyű élmény volt. Szörnyem szopott, nem érdekelte hogy élvezem e , csak hogy telljen az idő. Gyakorlatilag semmi jó nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!