Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ronda nők ti voltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nők ti voltatok már prostinál(férfi-re gondolok de ha nőnél voltál az is érdekel)?

Figyelt kérdés

üdv egy ronda pasi

jah kor is írnátok

(kötve hiszem hogy lesz aki igennel válaszol, nem fogok meglepődni trollokon vagy olyan nőkön akik ki kérik maguknak mert ők felsőbb rendűek)

2021. márc. 10. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok sem szép sem csinos. Viszont szexre ígyis mindig találok valakit.
2021. márc. 10. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Aki nő és szexelni akar az nem szorul ilyesmire. A férfiak a leg rondább nőt is szívesen dugják. Ráadásul nem is rossz külsejű pasik sokszor. Csak mi férfiak szenvedünk ettől hogy még szexet se találunk csak nehezen.
2021. márc. 10. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
pontosan én kivételesen jó pasi vagyok de voltam már 200 kg-s nővel mert épp nem volt jobb.
2021. márc. 10. 11:56
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Most kinek mi a ronda? A legtöbb nő ugyis azt mondaná magára h csúnya holott tök szépek. Egyet tanulj meg ahogy már fentebb is írták. A nő választ nem a pasi. Egy nő akkor is kap szexet ha nem modell kinézetű. Egy nő tud válogatni ilyenkor is. Én se vagyok gyönyörű nő de szexhez általában egész helyes pasikkal szoktam lenni. 24n
2021. márc. 10. 14:50
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Most őszintén miért kell a hármast lepontozni? Őszinte volt és hasznos a válasza. Csak mert beleirta a nyers igazságot? Nem volt sértő senkivel. És egyet is értek vele. Én is voltam már - nem mondom h ronda nővel, de olyannal, akit erősnek tartottam - mégis dugtam vele. Sőt sexkapcsolatot tartottam vele egy ideig.
2021. márc. 10. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

2

Na ezt én kérem ki magamnak!

F

2021. márc. 10. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

5

Milyen nyers igazság?

Piszkabottal sem nyúlnék egy 200 kg "nőhöz".

2021. márc. 10. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7 mert puhakuki vagy, lakatlan szigeten rokon szenves lenne az a 200 kg pár nap után hidd el nekem ráfanyalódnál
2021. márc. 10. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

8

Hidd el hogy nem, inkább a halált választanám.

2021. márc. 10. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
max kókusz fára kötéllel, nem könnyü öngyilkolni a lakatlan szigeten. Vagy érvágás ha van mivel. De vissza a kérdésre
2021. márc. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!