Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostinál gáz ha hamar elmegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostinál gáz ha hamar elmegyek?

Figyelt kérdés
Rosszlányok.hu-s lányra gondolok. Szoktak erre megjegyzést tenni?
2021. jan. 21. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
2021. jan. 21. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

Ahogy a régi vicc is mondja:

-Te hogy szeretnéd? -kérdezi a kuncsaft az örömlányt.

-Én hogyan szeretném? Ha ideadnád a pénzt, és hazamennél!

Soha az életben nem találkoztam olyannal, hogy a hirdető kigúnyolta volna a vendéget. Ő a szolgáltató, te pedig a fizető fél. Neki nem kell elélveznie, nem a barátnőd. Kifizetted az idejét, hát használd ki! Ha ideges vagy, mondd meg őszintén, hogy nagyon rég nem voltál nővel, lehet, hogy rögtön elsülsz. Gyanítom, még nem okoz problémát egy órán belül kétszer felállítani, másodjára már jobban fog menni (SOHA ne menj fel fél órára egyikhez sem, szerintem egy óra a minimum).

2021. jan. 21. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
28%

Ember ne vedd sértésnek de ez komoly? Azért jársz k**vához hogy ne érdekeljen hogy mit gondol rólad, ne kelljen vele vitatkozni meg semmi, keféltek fizetsz hazamész. Ha érdekel hogy egy prostitulált hogyan vélekedik rólad az önértékelési problémákra utal.

Barátnőnél érdekeljen, ne prostinál!

De amúgy hogy választ adjak a kérdésre: nem gáz. Hozzá vannak szokva. Örömlányoknak van mindenféle kuncsaftjuk, a szűz 15 évestől a 80 éves bácsiig akinek meghalt a felesége rákban.

2021. jan. 21. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
16%

Kezd ez a kérdés is olyan gyakorisággal feltűnni, mint a farokméretes agybajok.

Pár órája olvastam nagyjából pont ugyanezt, csak más szavakkal.

Igen, lehet hogy miután elmentél tőle, felhívja a prosti szakszervezetet és elmeséli milyen kis gyorstüzelővel volt dolga, vagy míg még benne vagy, magában kiröhög...

2021. jan. 21. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülnek neki.
2021. jan. 21. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő örülni fog neki de neked pénzkidobás lesz az egész
2021. jan. 22. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!