Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ki tudtok szeretni egy fiúból akkor ha nem
tetszik valami miatt a nemi szerve?
Figyelt kérdés
Összejöttök, szereted eljutottok a vetkőzésig de valami miatt nem tetszik a formája, kinézete, mérete, stb akkor már nem fogod annyira szeretni, esetleg szakítani fogsz vele?
Most nem az ilyen szélsőséges esetekre gondolok. Hanem pl hogy te az egyenest szereted de neki kicsit görbe, vagy a borotvált a kedvenced de neki kicsit szőrös, vagy a hosszú farok izgat, tetszik de az övé átlagos.
2021. szept. 1. 09:12
1/10 anonim válasza:
Én szeretem a párom. A farka nem tetszik se lankadtan se állva nem is olyan nagy. De kielégít vele és ez a lényeg
2021. szept. 1. 09:15
2/10 anonim válasza:
Azt nem nézegetni kell, hanem tudni használni.
2021. szept. 1. 09:20
3/10 anonim válasza:
Amikor össze jövök valakivel akkor nem vagyok belé egyből szerelmes. Nem gondolom hogy amiatt szakítanék vele hogyha amúgy minden más rendben van mert nem tetszik a farka. Nyilván ha nem jo a szex vagy nem passzolunk méret ügyileg akkor az szakító ok lenne. Akkor lenne még szakitóok ha ápolatlan lenne. Ha nagyon dzsungel lenne neki a szőr akkor megkérném hogy szőrtelenítsen vagy vágja nagyon rövidre, ha nem tenné meg akkor nem lenne orál.
2021. szept. 1. 09:20
4/10 anonim válasza:
Őszintén szólva éppen annyit foglalkozom az aktuális partner farkának külsejével, mint Steiner Kristóf a nők nemi szervével.
Elmondani nem tudom, mennyire nem érdekel, hogy néz ki egy farok. Se a görbülete, se a formája, se a hossza nem foglalkoztat. És SOHA, ismétlem: SOHA nem szoktam nézegetni. Nem találok semmi esztétikumot a péniszben.
Ha elég kemény, nem sül el 2 perc alatt, és tudja hogyan kell kielégíteni egy nőt, akkor minden rendben van.
2021. szept. 1. 09:22
5/10 anonim válasza:
Kicsit túlgondoljátok fiúk ezt a témát! Ezer fontosabb dolog van, mint a farkatok. Legyen használható, kb ennyi érdekel belőle. L.
2021. szept. 1. 09:27
6/10 anonim válasza:
Röviden: nem. Viszont ha ennyit pörögsz a farkad körül mint a majom a fán akkor sosem jutsz el ama szituációba hogy ez a dolog aggasszon, mert rajtad fog életed végéig maradni a gatya.
2021. szept. 1. 11:11
7/10 anonim válasza:
Nem.
2021. szept. 1. 11:23
8/10 anonim válasza:
Egy nő érezni szereti a farkat nem nézegetni. Ne magatokból induljatok ki. Nincs sok nézegetni való egy farkon.
2021. szept. 1. 11:33
9/10 anonim válasza:
Addig nem jövünk össze, amíg nem tiszta, hogy jó a szex, enélkül nem tudok kötődni igazán. Randizgatunk, aztán szexelünk, és ha az is jó, akkor lehet arról szó, hogy össze jöttünk. Ha természetesen szőrös az lelombozó, de vissza tudja vágni. A görbület akkor zavar, ha nagyon durván oldalra vagy lefelé áll. Vagy ha kicsi a mérete, és nem érzem kielégítőnek. Nem tudom miért kéne erről hazudni hogy semmi se számít, a férfiaknál is vannak kritériumok, nálam is vannak.
2021. szept. 1. 13:52
10/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok az 5-ös válaszoló használt-e már sikerrel, akár egyet is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!