Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme kis mérettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme kis mérettel szexelnem?

Figyelt kérdés

Hiába számít a hivatalos mérések szerint átlagosnak, egy nőnek se tudnám megadni azt az érzést, amire vágyik. Vagyis hogy kitöltse a pénisz szex közben. Rövid és vékony is ehhez.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ennél a kérdésnél amit az #5 #19 #20 és a kérdező írtak, arról jutott eszembe. És nem csak itt. Nem hallottam még nőről, akinek az én méretem lenne az ideális. Nekem az lenne a legfontosabb, hogy a nőnek minél jobb legyen, de megfelelő pénisz nélkül nem lehet megadni a megfelelő érzést a behatolásos szexnél.

2021. szept. 1. 09:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
89%

Nem, nincs értelme szexelned, és nem a méreted miatt, hanem a gondolkodásod miatt.

Menj el szexuálpszichológushoz, addig felesleges ezen rágódnod, amig fa..ságok vannak a fejedben.

2021. szept. 1. 10:01
 12/45 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj kedves kérdező, de mire jó ez az önsorsrontás??

Nekem 13-14 cm, mondjuk viszonylag vastag, de nekem SOHA az életben nem volt olyan, hogy egy kapcsolatnak úgy mentem volna neki, hogy ezzel a farokkal érdemes-e?

Másrészt jópár kapcsolatom volt már, és soha nem volt panasz a méretemre, sőt.

Felejtsd el ezt a hozzáállást, mert a nőknek az odafigyelés, a minőségi szex, a kielégülés sokkal fontosabb, mint a centiméterek!!

2021. szept. 1. 10:01
 13/45 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen jó a méreted ne aggódj !
2021. szept. 1. 10:22
 14/45 anonim ***** válasza:
89%

Szültem már egy gyereket.

De ekkora mérettel úgy kielégítettek, hogy másnap alig bírtam felállni. Őrült éjszaka volt. A férfi rám figyelt, nem a farka méretére.

Magabiztos volt végig.

2021. szept. 1. 10:26
 15/45 anonim ***** válasza:
96%
Elég kemény komplexusaid vannak, ha leírják 10-en hogy nem a méret a lényeg és az átlagos teljesen jó "mindenre" de látsz két trollt aki beszól s máris elröppen minden önbizalmad.
2021. szept. 1. 11:13
 16/45 anonim ***** válasza:
90%
Szexeltem már ekkora mérettel, teljesen megfelelt:D szerintem feleslegesen feszülsz rá, mert nem 10cm es vagy hasonló
2021. szept. 1. 11:48
 17/45 anonim ***** válasza:
89%
Ez a kérdező itt napi szinten provokál a hasonló kérdéseivel. Nem vígasztalást vár hanem pacsizát hogy "jaa mer a sok ribinek a nagy farok kell". Engedjétek el, azt kezd a pötsével amit akar, engem aztán az se zavar ha nővel az életben nem érintkezik.
2021. szept. 1. 12:02
 18/45 A kérdező kommentje:

#15 Ennek sajnos megvan az oka.

#17 Nem én szoktam kérdéseket kiírni, de nem baj.

2021. szept. 1. 12:49
 19/45 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kicsi ez alatt kezdődik. Ez szerintem azért a legtöbb esetben elég lesz. Valóban lehetne vastagabb, de egyáltalán nem vészes.
2021. szept. 1. 13:56
 20/45 A kérdező kommentje:
#14 Ilyen nőt kéne találnom.
2021. szept. 1. 14:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!