Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy kamasz fiúnál?
Tény hogy az efféle tiltott dolog filmen izgató, de ha valaki az életben ilyenre vetemedik, ott azért az aberráció eléggé feltételezhető. Talán ha majd puncit kap, leáll rólad, de mint a szexualitást magát, ezt most te jelented neki.
Ha mostoha anyukája lennél, ez a srác csúnya dolgokat művelne veled.
Az jutott eszembe, a használt fehérneműidhez vajon hozzáférhet?
2021. aug. 31. 22:18
12/23 A kérdező kommentje:
Hát ilyenre nem igazán gondoltam de azokhoz nem nagyon. Ugyanis ha leveszem bedobom a mosógépbe ott meg nem hiszem hogy nyúlkálna érte.
Szerintem teljesen normális. Főleg ha máshol nem is látott még női testet.
2021. aug. 31. 22:45
Nem hinném, hogy normális. Rengeteg lány van, osztályban, szomszédban, a városban, akárhol, akiket nézegethetne.
2021. aug. 31. 22:48
Szerintem már túllépett ezen a dolgon hogy normális-e vagy sem. Ha nem így volna nem te lennél neki akire ráveri. Elárulnád milyen testalkatű nő vagy? Telt, magas, olyan mint Jodi West?
2021. aug. 31. 22:56
Na de tényleg, hogy nézel ki?
2021. aug. 31. 23:01
Szerintem meg pont hogy ezek a viselkedés formák teszik kiváncsivá, hogy férfinak nézed és nem a fiadnak. Nem a felöltözöttség foka számít soha, hanem a viselkedés formák. Ha egy szál bugyiba is az anyjaként viselkedsz és a gyerekedként kezeled , akkor soha nem fog átlépni egy bizonyos határon, de ha totál felöltözve is nőként viselkedsz vele és férfinak nézed , akkor ő is férfiként kezd el viselkedni.
2021. aug. 31. 23:01
És mi lenne, ha nem torölközőben jönnél ki a fürdőszobából, hanem mondjuk ott öltöznél fel?
2021. szept. 1. 06:50
Semmi gond, férfivá erik. Ne bantsd meg, van annyi esze hogy nem akar dugni az anyjaval de megnézi, feláll neki tőle teljesen normális
2021. szept. 1. 07:26
Szerintem csak a NŐT nézi meg benned. Természetes, hogy nem akar veled lefeküdni de most érkezett abba a korba mikor már nem csak a játék és a filmek ,egyebek érdeklik hanem észreveszi a lányokat, barátnő jelölteket.És mivel házon kívül eléggé körülményes lenne "megbámulni" egy csinosabb nőt, te a törölközőben vagy a legkönnyebb "szemlélhető" nő! Az én fiam is 15 éves, elég sokat járkálunk otthon hiányosabb öltözékben de sosem gondolnám, hogy hátsó szándék bujkálna a fejében!!
Ha gondolod írj privátban eszmecseréért!
50F
2021. szept. 1. 13:19
Kapcsolódó kérdések: