Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vastag lenne a péniszem? (17/5)
A barátnőm és korábbi lányok is mondták, hogy eléggé vastag és nehéz is annyira felizgatni őket, hogy könnyen beférjen. Nagyon ritkán fordul elő, hogy könnyen becsúszik. Sikosítóval nem olyan jó szerintem, a természetes nedv sokkal kellemesebb érzetet ad, mint a sikosító. Lányok nektek mi a tapasztalat? Ez átlagos méret, én csinálok rosszul valamit?
Mit tudnátok tanácsolni?
Persze, 2-3%... Nyugtasd csak magad, a "hiteles" statisztikáddal. Nem tudom miért kell belém állni, zavar, hogy neked nem ekkora? Ha nem kielégítő a szex, akár méretéből kifolyólag, akkor szakítok, igen, ahogy te is szakítasz olyan nővel, akivel nem jó a szex.
És aki húzott már óvszert, főleg nagyobb méretűt, az mérte már magának. Nincs ebben semmi ciki, valahonnan tudni kell, hogy mekkora kell.
És még annyit az előző válaszomhoz, hogy ez a méret felelősség. Több odafigyelés kell, több gyakorlás, hogy ne legyen fájdalmas. De szerencsére azért még nem valami extrém 20+ amit alig lehet befogadni. És előjáték alatt amúgy nem csak konkrétan szexre gondoltam. Szavakkal, üzenetekkel már elkezdheted húzni az agyát, masszázs, közös fürdés stb. Hozd meg a kedvét már előre. 5ös voltam
Attól még hogy nem tudnak elélvezni jó érzés nekik, ahogy betölti őket stb. Pl exemnek se volt sose hüvelyi orgazmusa mégis csomószor jobban élvezte a behatolást mint a nyalást.
Nekem egy kicsit még ennél is vastagabb, átmérőben 5,5 centi, ebből a MySize márkából a sexshopban csak 64-es volt, amit még mindig szűknek érzek. Nők nagyon szeretik, hogy ilyen vastag és csak egynél volt gond, ott muszáj volt sikosítót is bevetni, viszont ő eleve nehezen is nedvesedett, viszont akorábbi partnereiknél sokkal több orgazmust élnek meg velem, nemritkán egyik még el sem múlik, már jön nekik a következő.
Mostani csajom expasijának hosszabb volt ugyan, de vékonyabb, max 3 orgazmust tudott neki összehozni, velem ez 10+ ,ezért mondom mindig, hogy nem a hosszon kell folyton lovagolni, mert a vastagság ami számít inkább, attól dörzsöli erősebben a puncit belülről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!