Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl vastag lenne a péniszem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl vastag lenne a péniszem? (17/5)

Figyelt kérdés

A barátnőm és korábbi lányok is mondták, hogy eléggé vastag és nehéz is annyira felizgatni őket, hogy könnyen beférjen. Nagyon ritkán fordul elő, hogy könnyen becsúszik. Sikosítóval nem olyan jó szerintem, a természetes nedv sokkal kellemesebb érzetet ad, mint a sikosító. Lányok nektek mi a tapasztalat? Ez átlagos méret, én csinálok rosszul valamit?

Mit tudnátok tanácsolni?

2021. aug. 31. 15:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

Persze, 2-3%... Nyugtasd csak magad, a "hiteles" statisztikáddal. Nem tudom miért kell belém állni, zavar, hogy neked nem ekkora? Ha nem kielégítő a szex, akár méretéből kifolyólag, akkor szakítok, igen, ahogy te is szakítasz olyan nővel, akivel nem jó a szex.

És aki húzott már óvszert, főleg nagyobb méretűt, az mérte már magának. Nincs ebben semmi ciki, valahonnan tudni kell, hogy mekkora kell.

És még annyit az előző válaszomhoz, hogy ez a méret felelősség. Több odafigyelés kell, több gyakorlás, hogy ne legyen fájdalmas. De szerencsére azért még nem valami extrém 20+ amit alig lehet befogadni. És előjáték alatt amúgy nem csak konkrétan szexre gondoltam. Szavakkal, üzenetekkel már elkezdheted húzni az agyát, masszázs, közös fürdés stb. Hozd meg a kedvét már előre. 5ös voltam

2021. aug. 31. 16:44
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Hasonlóan vastag a szerszámom, de még sosem volt ez gond. Ha figyelmes vagy és nem önző, akkor sosincs ebből probléma.
2021. aug. 31. 17:05
 13/23 anonim ***** válasza:
97%
Az 5-ös jól írta. A nők minimum 90%-ának ez a tökéletes méret. Én pont ezért nem szexelek. Az enyém jóval kisebb és vékonyabb. Nem kell úgy barátnő, hogy hiányérzete van és végig nagyobbra vágyik. Legyen előjáték, minden és jó leszel.
2021. aug. 31. 17:25
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem vágyik mindenki ekkorára, volt olyan exem, aki azt mondta, hogy ez kényelmetlen neki, hülyeség emiatt lemondani a nőkről. Senkinek se túl kicsi, max ha 2 cm, akkor lehet, hogy már nem tudsz örömet okozni, de akkor is ott a többi módszer, vibrátor, orális kielégítés...
2021. aug. 31. 17:27
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
#14 Csak éppen a nők is vágynak a kielégítő behatolásos szexre.
2021. aug. 31. 17:29
 16/23 anonim ***** válasza:
25%
#15: az megvan, hogy a nők 70-80%-a nem tud elmenni csak a farok által?
2021. aug. 31. 18:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
#16 Kb 60% és ők is élvezni akarják. Voltak erről kérdések és nekik még fontosabb is.
2021. aug. 31. 18:26
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

Attól még hogy nem tudnak elélvezni jó érzés nekik, ahogy betölti őket stb. Pl exemnek se volt sose hüvelyi orgazmusa mégis csomószor jobban élvezte a behatolást mint a nyalást.

2021. aug. 31. 19:24
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

Nekem egy kicsit még ennél is vastagabb, átmérőben 5,5 centi, ebből a MySize márkából a sexshopban csak 64-es volt, amit még mindig szűknek érzek. Nők nagyon szeretik, hogy ilyen vastag és csak egynél volt gond, ott muszáj volt sikosítót is bevetni, viszont ő eleve nehezen is nedvesedett, viszont akorábbi partnereiknél sokkal több orgazmust élnek meg velem, nemritkán egyik még el sem múlik, már jön nekik a következő.

Mostani csajom expasijának hosszabb volt ugyan, de vékonyabb, max 3 orgazmust tudott neki összehozni, velem ez 10+ ,ezért mondom mindig, hogy nem a hosszon kell folyton lovagolni, mert a vastagság ami számít inkább, attól dörzsöli erősebben a puncit belülről

2021. aug. 31. 19:27
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
Annyit tennék hozzá, hogy sokan dobálóznak az átlag merettel, hogy pl a 4 cm az átlag vastagság. Ez így is van, de az egyáltalán nem azt jelenti, hogy a 4 cm vastagság akkor eleg is mindenkinek. A legtöbb csajnak ez épp elég, de vastagabb kell, hogy kellemesen kitöltse őket. Onnan tudom, mert nekem pont 4 cm vastag, és érződik, hogy lehetne több.
2021. aug. 31. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!