Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy pèniszem miatt(21.7cm ès vastag is).Eddig szinte csak orálisan elègítettek ki, párszor sexeltem de az is gyötrelem volt mert vègig fájt a csajnak. A kèrdèsem a következő, van esetleg nagy mèrettel rendelkezőknek társkereső?
tisztazd az elejen hogy tagabb lanyokat keresel, es nem viccelsz. tarskereson pl a leirasodba is beirhatod nyugodtan hogy nagy befogado kepessegu lanyt keresel.
vannak boven tagabb lanyok, en pl mar lassan nem talalok olyan nagy vibrit ami csajomba kene. 1-es voltam
Hülyeség. Itt a GYK-n a kis farok a menő! Már a 16 cm is fáj minden "nőnek"... Kérdező te meg jobb ha el is felejted a dugást...
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Egyszer volt dolgom egy hasonlóval, kicsit nehezen ment az orál, de a többi nem volt probléma. Anált nem mertem azért kipróbálni vele.
Szerintem nem olyan vészes még ez a méret, habár nekem az ennél kisebb is tud fájni, ha rendesen kemény.
Én örülnék neki, ha a fiú, akivel ismerkedek, átlag feletti mérettel rendelkezne (mert eddig sajnos csak átlag alattiba sikerült belefutnom).
Amit tudok tanácsolni, hogy ne parázz ennyit ezen, mert akkor a csajt is ráparáztatod. Kell tudni bánni vele, csak úgy, mint bármilyen más mérettel.
Ém szeretem a nagy mérettel rendelkező pasikat. De egy ilyen stílusban beszélő homofób kis csicska akkor sem kéne.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!