Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretik egyáltalán a férfiakat?
A szex és a gyerek is azért van, hogy hozzáférhessenek a férfi erőforrásaihoz (pénz, ingatalan, egyéb materiális javak).
De szeretni? Minek? Használni kell a férfit, gondolják ők.
Ez talán igaz volt az 50es években, amikor kb lehetetlen volt válni, mert anyagilag és szociálisan nem volt reális.
De ma?
Apám, ha a nők gyereket akarnak, ahhoz nem kell fix pasi. Kicsit teperni kell, de lehetsz egyedülálló szülő.
Jól keresni is lehet nőként.
Szexet is pofonegyszerű összehozni, és nem kell egy kis kolbászért etetni a disznót.
Ezek a dolgok szerintem max akkor kiemelkedően vonzóak, ha az a pasi tényleg nagyon módos vagy kuemelkedően jó a szexben (és ez is 80%ban empátia és kommumikáció).
De a hétköznapi srácok? Ne kacagtass.
Kb semmi olyat nem hoznak amit egy kis akarással meg ambítcióval egy nő ne tudna magának összehozni.
Ha manapság egy nő megállapodik, azt érzelmi okból teszi, és ha válik, annak is nagyon nagyrészt érzelmi oka van.
A nők a legjobb manipulàlok.
Mindig a pénzt kell nézni az ami nem csap be.
Szerintem kb 20%-a igen.
A többség olyan mint az itt válaszolók. Azért vannak felháborodva, mert nagyon jó kérdés.
Adhatnék választ, saját példát, stb.. De már leírták többen, és azt hiszem, te menthetetlen vagy.
Ez igazán nem kérdés, te csak önigazolást keresel.
Borzasztó savanyú életed lehet.
Jaj téged valaki nagyon megbánthatott.
Nem azért megyek bele egy párkapcsolatba egy férfival hogy csak szex legyen és hogy gyereket csináljon nekem (fontos a szex, de nem ez az elsődleges, gyereket pedig nem akarok). Van saját keresetem, azért tanulok és dolgozok hogy később jobban kereshessek, nem szorulok arra hogy egy férfi eltartson. Sosem használtam ki egy férfit sem.
Elég nagy általánosítás lett ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!