Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az önbizalomhiányos lányokról?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 16:48
1/10 anonim válasza:
Szerintem aranyosak tudnak lenni. Ha bókolsz nekik, elpirulnak, meg jobban meg is becsülik.
2/10 anonim válasza:
Segíteni kell nekik hiszen minden Nő tökéletes
3/10 anonim válasza:
Több figyelemre és bátorításra van szüksége és egy olyan társra aki ezt meg is adja mindenféle hátsó szándék nélkül!
4/10 anonim válasza:
Aranyosak, édesek, inkább mintsem egy "aztmajdénjobbantudom" leendő hárpia.
5/10 anonim válasza:
Féltékeny vagyok rájuk, mert egy lány lehet bena, félénk, akármilyen luzer, mégis van egy férfi aki szereti, udvarol neki, míg fordított esetben ez lehetetlen, és a nők nem is tudják mennyire jó dolguk van.
6/10 anonim válasza:
Olyannal vagyok és szar a viszony. Féltékeny minden nőre, ha bókolok neki akkor azon agyal hogy ezt most mért mondtam, van egy csomó defektes dolga, néha megőrjít.
8/10 anonim válasza:
#6 Akkor te vagy a volt barátnőm új pasija. I know that feel bro.
9/10 anonim válasza:
Vernék belé önbizalmat, hogy ne legyen annyira az.
10/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy több válaszoló is úgy tett, mintha az önbizalomhiány a nőknél egy bájos, kedves tuljdonság lenne, egyikük (#4) meg is jegyezte, hogy szerinte ez konkrétan előnyös. A nő legyen gyenge és bátortalan, és minden bókért érezze magát lekötelezve. Na, ezt nevezik jóindulatú szexizmusnak.
Szerencsére a késöbbi válaszok árnyalják a képet:
(#5) az önbizalomhiány férfiaknál sokak szemében korántsem cuki, inkább kifejezetten hátrányos, lenézett dolog,
(#6) egy önbizalomhiányos partnerrel nem könnyű együtt lenni (itt ez valószínűleg egy összetett érzelmi probléma egyik velejárója).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!