Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megalázó ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megalázó ha nem nyeli le a nő?

Figyelt kérdés

Ha a lány nem szeretné valamiért, hogy a szájába élvezzek az megértem és nincs is vele gondom. Viszont ha megengedi és nem nyeli le, esetleg visszaköpi az számomra megalázó.

Kinek mi a véleménye, tapasztalata? Mind a két nemtől érdekel

2021. aug. 30. 11:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
71%
15!A puncinedv nem robban a szádba, esetleg egyből a torkodra, szóval össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
2021. aug. 30. 14:16
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

Na most ez teljesen igaz de én a 14re reagáltam aki lenyelésről beszélt.

2021. aug. 30. 14:19
 23/34 anonim ***** válasza:
44%

12, 16 vagyok...

A lepontozast nem tudom mire velni amikor a sajat tapasztalataimat osztottam meg... de legyetek boldogok ;)

2021. aug. 30. 14:23
 24/34 anonim ***** válasza:
88%

"A legtöbb nő lenyeli, akik nem azok általában a szexet sem szeretik, olyan nők akik havi egyszer vagy még ritkábban igénylik a szexet."

Nő vagyok, és majd mindennap igénylem és szeretem a (jó) szexet és NEM nyelem le. Van még kérdés? Ennyi erővel a legtöbb férfi teljesen alkalmatlan a nyalásra, sietnek, türelmetlenek, ügyetlenek és önzők. Nosza, aztán hiába igénylik naponta a szexet ha szrt se tudnak nyújtani. 🤷‍♀️

2021. aug. 30. 14:31
 25/34 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy megalázó. Párom sem nyeli le. Bele élvezek a szájába, majd szépen a hasamra csurgatja. Soha nem okozott kellemetlenséget. Megmondta hogy sajnos lenyelni nincs gusztusa. Nem miattam,egyszerűen csak nincs és kész. Soha nem okozott közöttünk ez problémát
2021. aug. 30. 15:16
 26/34 anonim ***** válasza:
67%

23. Miből gondolod, hogy én pontoztalak le? Nem szoktam értékelni válaszokat.

Főleg öt értékelést nem tudok nyomni egy válaszra.

2021. aug. 30. 15:21
 27/34 anonim ***** válasza:
48%
"megengedi és nem nyeli le, esetleg visszaköpi az számomra megalázó." Elárulnád, hogy pontosan miért érzed megalázonak? (Csak azért mert ugy alapesetben az a megalázo, hogy a szájába ürited age cidet!!!)
2021. aug. 30. 18:35
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
#20 29 éve vagyok a párommal, talán kétszer vagy háromszor fordult elő az, hogy egyáltalán a szájába élveztem, soha nem nyelte le, de nem is vágytam rá. És nem havonta egyszer szexeltünk.
2021. aug. 30. 18:41
 29/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem köpködök. Nekem sem esne jól, ha nyalás közben köpködne a párom, pedig ott is van bőven nedvesség. Nem okoz gondot lenyelni, ápolt, egészséges férfival vagyok együtt, semmiség az egész, természetesen jön.
2021. aug. 30. 19:29
 30/34 anonim ***** válasza:
28%
Alapból az a megalázó, hogy beveszi a szájába.
2021. aug. 30. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!