Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megalázó ha nem nyeli le a nő?
Ha a lány nem szeretné valamiért, hogy a szájába élvezzek az megértem és nincs is vele gondom. Viszont ha megengedi és nem nyeli le, esetleg visszaköpi az számomra megalázó.
Kinek mi a véleménye, tapasztalata? Mind a két nemtől érdekel

Na most ez teljesen igaz de én a 14re reagáltam aki lenyelésről beszélt.

12, 16 vagyok...
A lepontozast nem tudom mire velni amikor a sajat tapasztalataimat osztottam meg... de legyetek boldogok ;)

"A legtöbb nő lenyeli, akik nem azok általában a szexet sem szeretik, olyan nők akik havi egyszer vagy még ritkábban igénylik a szexet."
Nő vagyok, és majd mindennap igénylem és szeretem a (jó) szexet és NEM nyelem le. Van még kérdés? Ennyi erővel a legtöbb férfi teljesen alkalmatlan a nyalásra, sietnek, türelmetlenek, ügyetlenek és önzők. Nosza, aztán hiába igénylik naponta a szexet ha szrt se tudnak nyújtani. 🤷♀️

23. Miből gondolod, hogy én pontoztalak le? Nem szoktam értékelni válaszokat.
Főleg öt értékelést nem tudok nyomni egy válaszra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!