Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megalázó ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megalázó ha nem nyeli le a nő?

Figyelt kérdés

Ha a lány nem szeretné valamiért, hogy a szájába élvezzek az megértem és nincs is vele gondom. Viszont ha megengedi és nem nyeli le, esetleg visszaköpi az számomra megalázó.

Kinek mi a véleménye, tapasztalata? Mind a két nemtől érdekel

2021. aug. 30. 11:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%
Miért is lenne megalázó? Van akinek már az is az, hogy egyáltalán a szájába élvezzenek.
2021. aug. 30. 11:42
 2/34 anonim ***** válasza:
78%
"Spitters are quitters" vagy hogy mondja az angol szólás. Én magamból indulok ki, és nyelem. Szerintem ha a száj mehet akkor a nyelésnek is mennie kellene. De sokszínűek vagyunk, van aki egyáltalán, van aki csak félig és van aki teljesen. Mondjuk ettől szerintem ne érezd magad megalázva.
2021. aug. 30. 11:44
 3/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem az, van aki elhányná magát, attól, ha le kéne nyelnie. Az jobb lenne?

Hát grat.

Ez a világ legnagyobb gondja, a szájba élvezés, meg a lenyelés🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

😢😢🤦‍♂️🤦‍♂️

2021. aug. 30. 11:44
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a szájba élvezéssel már megvan a jó érzés. Hogy utána mit csinál a spermával nem igazán érdekel
2021. aug. 30. 11:47
 5/34 anonim ***** válasza:
65%

Soha egy nőm se engedte azt se hogy a szájába élvezzek... még az arcukra se...

Mert hogy annak semmi értelme ha már orgazmusom van hogy hova engedem.... kicsit bánt de ez van.

2021. aug. 30. 11:48
 6/34 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy megalázó. Nem várom el a nőtől, hogy olyat tegyen a kedvemért, amitől esetleg undorodik.
2021. aug. 30. 11:53
 7/34 anonim ***** válasza:
63%
Nem megalázó, bár nekem minden csajom lenyeli, mert sokkal kényelmesebb, tisztább mint kiköpni, ezt mondják.
2021. aug. 30. 12:06
 8/34 anonim ***** válasza:
62%
Nem dohányzol, egészségesen étkezel?
2021. aug. 30. 12:11
 9/34 anonim ***** válasza:
85%
Megalázás azt jelenti hogy megszégyenítenek emiatt pedig értéktelennek érzed magad. Az ondó lenyelése nélkül te értéktelen vagy? Ha igen komoly pszichés gondjaid vannak inkább azt kellene kezelni, nem az ondót erőszakosan nyeletni.
2021. aug. 30. 12:12
 10/34 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom csak néha. Szerintem minden rendben van az ízével, mert az előző barátnőim simán lenyelték.
2021. aug. 30. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!