Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik jobb es miert? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jobb es miert? L

Figyelt kérdés

Melyik lenne rad nagyobb hatassal es miert?

Mindketto esetben fiatal lanyrol van szo (18 koruli)

1. Nagy mellei vannak, ki vannak teve kivagott felsobe, de a csaj nem vekony, nem lapos a hasa, viszont a mellei szepek stb.

2. Kis mellu csaj, nincs is kiteve a melle. De formas labai/feneke van es szoknyaban van.

Indoklassal legyszi, es irjatok korr

2021. aug. 30. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Vékony testalkat...
2021. aug. 30. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
kettes verzió, szoknya szexi és mellméret nem számít nekem annyira
2021. aug. 30. 09:10
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
A második sokkal jobban izgat és bárcsak összejönne...!
2021. aug. 30. 09:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Általában a második, de ha szép az arca, az első is bejöhet. Nem tudom mire gondolsz az alatt, hogy hasa van, meg ilyenek. Általában a nők arra is azt mondják, hogy kövér, aki nekem még rettentő távol áll attól.
2021. aug. 30. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

1.

Legyen szép arca és legyen nőies. A szép nagy mell nekem különösen gyengém. Illetve amúgy sem a vékonyabb nők jönnek be.

2021. aug. 30. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:
63%

2.

Nekem alap, hogy jó alakja legyen, a mell csak hab a tortán.

2021. aug. 30. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!