Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érettebb férfiak! Ha már volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb férfiak! Ha már volt lehetőségetek feltérképezni a kiszemelt nő testét, akkor ugye már nem ér meglepetés, ha levetkőzik?

Figyelt kérdés

Tehát volt már tapi, tudod, milyen a cici, mennyi felesleg van rajta és hol... Volt már, hogy mindezek után is csalódás ért?

(A kérdés olyan férfiaknak szól, akik nem hamvas tinikkel randiznak, hanem szintén érettebb nőkkel.)

2021. aug. 29. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad állandóan melltartóban lenni.
2021. szept. 4. 19:33
 12/17 A kérdező kommentje:
11: Nem tudom, ezt hogy érted, de C-D kosárral már lehetetlen melltartó nélkül élni is... A puszta járás is kellemetlen. Még itthon, egyedül is veszek fel sportmelltartót, nemhogy utcára vagy randira menjek melltartó nélkül...
2021. szept. 5. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Elég sok ilyen nőnek semmi baja a normál járással.

Ha neked nem megy, akkor természetesen kapjál föl egyet, de ne várd el ezt mindenkitől.

És, már csak teszt jelleggel is érdemes néhányszor ellejtened a kiszemelted előtt nélküle, hogy ne akkor legyen meglepetés, ha már nekikészültetek és levetkőztetek.

2021. szept. 5. 14:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Hol írtam olyat, hogy elvárnám bárkitől is?! Azt írtam, C-D kosártól már igen csak ugrál a mell, ami kellemetlen, sőt, fájdalmas érzés.

Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy ha egyébként hétköznapi öltözékben járok randizni, nyilvános helyekre, akkor hogy lehetnék melltartó nélkül azelőtt, akivel randizom... a kávézó vécéjében vegyem le, vagy mégis hogy lehet ezt megvalósítani? Segítsd kérlek...

2021. szept. 5. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Amikor már viszonylag bizalmasan vagytok, és például otthon vagy, vagy csak pár percre lépsz ki.

Amúgy te melltartóban szexelsz?

Mert az nem jó ötlet.

2021. szept. 5. 17:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem jól értelmezted a kérdést... Első szexről volt szó. Felnőtt emberek vagyunk, ha eljutunk oda, hogy felmegyünk egymáshoz, az már szexet jelent.
2021. szept. 5. 20:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Az érettebb férfi ritkán jutott nőhöz, ha tipitapi után még meglepetés éri. Főleg cici ügyben.

N65/F69

A pasi.

2022. okt. 10. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!