Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti leszoktátok szólni a szeretőtök előtt a feleségét/barátnőjét?
Nem, soha. Ugyan szokott szitkozódni, ha csinál a felesége valami f.szságot (szokott), de csak meghallgatom, megvárom míg megnyugszik és próbálok diplomatikusan nem állást foglalni.
A kilencessel egyetértek, csak azt viszik, aki vihető. Egy nő sem tud "belezavarni" egy kapcsolatba, ha az olyan stabil, főleg, ha nem csak egyéjszakás félredugás, hanem állandó partneri viszony lesz a vége, lehet lepontozni meg megsértődni, de így van. Nálunk sem én voltam az első harmadik, nem is én leszek az utolsó és nem is én voltam a kezdeményező. Ennyi.
9-es!
És?
Akkor jó nagy retard vagy, mert mellé lőttél.
Nem jártam sehogy, előbb bizonyítékokat hozzál, mielőtt ugatni kezdesz!
10-es!
Anyád a szánalmas.
Ki mondta, hogy szar a helyzetem?
Az én életem rendben van, nem értem miért kéne rendbe tennem. A 9-es félrebszónak miért nem mondod el ugyanezt?
11-es!
Nem ez volt a kérdés.
”Nálunk sem én voltam az első harmadik, nem is én leszek az utolsó és nem is én voltam a kezdeményező. ”
Csak simán belerondítottál a kapcsolatba.
Neked amúgy mi a bajod?
Inkább ne kérdezz semmit ha itt osztod az észt 😂
Persze, belerondítottam egy kapcsolatba, ami már alapból ronda volt előttem is. Nyilván én vagyok az ördög a vasvillával... A férj előttem is felredugott, utánam is félre fog, a feleségét nem kritizálom, a helyzetemen nem változtat. Te tényleg egy sértett feleség lehetsz :D
#11 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!