Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panelban lakók, leszoktátok húzni a reluxát ha masztiztok, vagy nyitva van hogy belássanak?
Figyelt kérdés
Én nyitva szoktam hagyni középső részén lakom a háznak, körbe panelek.Volt már hogy észrevettem hogy figyelt valaki.Ilyenkor véletlen volt hogy közelebb mentem az ablakhoz, bár azt nem tudom mit láthatott, felsőbb emeltről nézett le oda, ahol voltam.
Nálatok ezen a téren mi a helyzet?
2021. máj. 29. 16:46
1/4 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte privátban akkor leírom ide, mert kimaradt, hogy 22L.
Nappaliban az erkélyajtónál van a kanapé, ott szoktam néha csinálni,izgi, ha megláthatnak.
2021. máj. 29. 17:05
2/4 anonim válasza:
én a harmadik emeleten lakom és nem mindig húzom le
23
3/4 anonim válasza:
Előttem is mögöttem is panelok vannak. Én le szoktam húzni a redőnyt, hogy ne lássanak be.
F
4/4 anonim válasza:
Nálunk nem látnak be, de a 7. Emeleten lakom, így felesleges behuzni a fuggonyt, vagy a redőnyt lehuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!