Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex, vagy behatolós szex? Melyiket választanátok a párotokkal, ha csak egyiket lehetne?

ha választani kell, orál. A pasim jól csinálja, 100-ból 99x kb úgy élvezek el egyébként is.
És én is szívesen csinálom neki.
De azért az tény, hogy élvezés után nagyon jó érzés ha beteszi...

Köszönöm mindenkinek a választ!!!
Nem gondoltam én sem, hogy toronymagasan fog győzni az orális kényeztetés.
Persze, tudom, lehett volna kritériumokat is kérdezni, hogy írjátok le, miért választanátok azt a kettő közül, vagy mennyi időre szólóan, vagy szempont-e a fogamzásgátlás(amúgy itt most egyáltalán nem számított tényezőként a fogamzásgátlás, hanem csak és kizárólag élvezeti szempontból kérdeztem, még nem is láttam hasonló kérdést...) stb.
Köszönöm, hogy írtatok kort és nemet is, erre sem tértem ki a kérdésben, hogy ne legyen erőltetett, de örülök!!!
Gondolom, azért az egyel idősebb korosztály, 40-50 év és + körülieknél még talán nem olyan előrehelyezett az orál, legalábbis abban az esetben, ha mindkét fél kb egy idős, mint a 40 év alattiak, illetve egész fiatalok körében, mert ez ma hozzátartozik a szexuális identitáshoz.

#24 :-) Nem zártam le a témát, csak levontam néhány következtetést. És valóban, lezárós "szaga van". Sajnálom is, hogy ezt olyan "jól" csináltam, hogy nem is jött több válasz.
Nagyon köszönöm, hogy ennek ellenére is megosztottad tapasztalatodat. Jó ezt tudni, hogy ha már nem 20-40 éves az ember, akkor is van rá igény, és jó esetben van kivel is megélni, mindent, ami szeretkezés, ami jól esik és örömöt okoz. Meg hogy van újdonság. Ez is szuper.
AKi szeretne még hozzászólni, kérem, tegye meg!!!! :-)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!