Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki 40 évesen szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 40 évesen szűz nőként ott már nagy problémák vannak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 19:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

Számomra azért lenne gáz(de én nő vagyok) , mert nem tapasztalt még semmit, ha visszagondolok milyen voltam 20 évesen és most 38 évesen. Hát, óriási különbség, de ehhez egymásra épültek dolgok. Nem kezdenék tapasztalatlan férfivel, pont ezért.

Hogyhogy eddig nem érdekelt a szex?

2021. aug. 28. 20:13
 12/25 anonim ***** válasza:
49%

A lángeszem azt sugallja, hogy 8-aska egy hasonlóan 40-es korosztályú incel, aki szánalmas nyalizással akarja benyalni magát egy lehetőségbe, mert meglátta önmagát nőben. Te nyolcaska, csak szeretnél ismerni nőket, az élményeid max abból fakadnak, hogy a közértben Marika néni megkérdezi mennyi párizsit vághat.

Szánalmas vagy, ha ahelyett hogy a problémára hívnád fel a figyelmet, inkább furkálódással megpróbálsz egy ismeretlen nő bugyijába bejutni, pedig a személyiségeddel-amit a kommented bőven elárul- csak óriási kárt csinálnál a nőben.

Szóval fújd fel a guminőd nyolcaska, és tedd fel a válogatás kazidat, te vén kecske. Nyugodj bele hogy e világon sem fiatal, sem aggszűz nőt nem kapsz. Nyomi incel! :D

Persze te majd megmutatod mi kell a nőnek :D Puncimágnes :D

2021. aug. 28. 20:18
 13/25 A kérdező kommentje:
mindig önbizalom hiányos voltam anyám soha nem engedtek meg semmit és nincsenek barátaim visszahúzódó vagyok
2021. aug. 28. 20:19
 14/25 A kérdező kommentje:
mik a különbségek 11-es?
2021. aug. 28. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

14# sajnálom, és most alakul valakivel? Én lehet felkeresnék egy pszichológust, hátha segítene.

Különbség minden😅 Az első pasimnál, csak legyünk túl rajt érzés. A másodiknál orál is volt, akkor volt már nekem is orgazmusom. De igazából olyan 35 éves korom óta kattantam úgy rá a témára. Minden érdekel. Orált imádom. Anál..

11#

2021. aug. 28. 20:24
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Nincs velle semi probléma, de nem jellemző. Az apácák és a szerzetes nővérek között is vannak szűzek, meg általában is. Ezen nincs mit problémázni. Eddig így alakult és kész.
2021. aug. 28. 20:43
 17/25 anonim ***** válasza:
19%
Nagy problémák vannak. Egyszerüen a biologia miatt. Ilyen korban már erösen kifelé fut a nyuszi az erdöböl. Ha eddig (ILYEN ÉRTELEMBEN!!!) nem voltál aktiv nö, akkor mitöl lennél az amikor az egész szervezeted ennek lezárásán dolgozik?
2021. aug. 28. 21:19
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, próbálsz azért ismerkedni? Randevúztál már korábban, vagy teljesen kimaradt az életedből ez a dolog? Jársz társaságba, esetleg sportolni?

Edzés, torna, jóga, tánc, kirándulócsoport, önkénteskedés, filmklub, pszichodráma vagy akár vallási közösség - még negyvenévesen is nyitva áll előtted a világ! Ahogy más is írta, nagyon hasznos lenne felkeresned egy pszichológust. Az önismeretbe fektetett munka megtérül.

2021. aug. 28. 22:05
 19/25 anonim ***** válasza:
16%

Igen, ott bizony problémák vannak. Nézz szét, 10-ből 7 csajnak gond van az önbizalmával. Mégis talál magához való férfit.

Szóval sajnálom, de szinte biztos hogy nagy baj van a fejedben.

2021. aug. 28. 22:56
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkedj a #9-essel.
2021. aug. 29. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!