Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Partnerem kéri egy előkelő étteremben,hogy vegyem le a bugyimat,rajta egy fekete szűk selyemszoknya van, mit tegyek,hogy a Skene mirigyek váladéka ne láttszon a szoknyán?Én is szeretem feszegetni a határokat, tehát , szeretném levenni a bugyimat.
Nekem gyanús, hogy keveredés van itt. A nedvesedést a Bartholin-mirigyek okozzák a síkos váladékukkal, és a mennyisége valóban van akinél akár elcsöppenésig fokozódik. (Jó is az...) Ezt a jelenséget mindenki ismeri. A Skene-mirigyek által (vélelmezetten heves orgazmus idején) kiválasztott váladék viszont biztosan nagyon kevés, aligha nedvesíti át még a selyemszoknyát is. Az sem bizonyított, hogy folyós-e, vagy sűrű az az anyag, csak annyi biztos, hogy a húgycsövön át távozhat.
Nem vagyok az a jelentgetős, és most már kezdem érteni, hogy nem kamu, hanem tévedés van a kérdésben. Ennek örülök, mert a guta ütöget a sok kiskamasz által posztolt, ostoba kitaláció miatt.
#9: tévedés, a mirigyekből távozó squirt akár 5-8 dl is lehet... Ha szerinted annyira kevés a váladék, akkor még nem volt dolgod spriccelős nővel...
És nem, nem a húgycsőbe nyílnak, a mirigyek váladékának egy része távozik a húgycsövön keresztül, vagy annak mentén.
#10: a kérdésed valóban kamu. Nem is értem, mitől lenne spriccelésed csak mert bugyi nélkül ülsz. Némi nedvesedés lehetséges, akkor is fel lehet izgulni ha az ember csak épp gondol vagy beszél valamiről, de spricceléshez jóval több kell.
De nem mondta, hogy spriccelni fog.
Én sosem spricceltem, de bugyi nélkül bizony el tudom képzelni, hogy simán a hüvelyváladék eláztasson egy vékony szoknyát.
Akkor passz.
Mondjuk nekem is kamu szagú a kérdés, annak ellenére, hogy el tudom képzelni, hogy valakinek, aki nem vesz bugyit, foltos legyen a szoknyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!