Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Partnerem kéri egy előkelő étteremben,hogy vegyem le a bugyimat,rajta egy fekete szűk selyemszoknya van, mit tegyek,hogy a Skene mirigyek váladéka ne láttszon a szoknyán?Én is szeretem feszegetni a határokat, tehát , szeretném levenni a bugyimat.
Figyelt kérdés
Járt már valaki így ?2021. aug. 27. 21:19
1/15 A kérdező kommentje:
Rajtam van a szoknya nem rajta !
2021. aug. 27. 21:20
2/15 anonim válasza:
Aztán az étteremben akkora a hangulat hogy inkább gyakorira írsz ki kérdéseket fszverés közbeN? xd
3/15 anonim válasza:
Kérj a pincértől egy anti Skene menüt.
4/15 anonim válasza:
Tegyél fel egy tampont.
Priblem solved.
5/15 anonim válasza:
Verd ki a bohócot és aludj, ne itt fantáziàlj.
6/15 anonim válasza:
Mondjuk ne tudományos alapon akarj dugni, meg nyilvános helyen "játszadozni" azt tedd. Miután jól megujjazott az asztal alatt nem fog zavarni hogy a szoknyád belseje "foltos" lesz. Ha meg nem ujjaz meg akkor nem nedvesedsz, vili?
7/15 anonim válasza:
Azt gondoltam mind idáig hogy én vagyok a beteg! Kezdő sorokat olvasva megnyugodtam!
8/15 anonim válasza:
Olyan sokat nem tudsz még a női testről. Segítek:
Egy nő akkor is lehet nedves, ha nem nyúl hozzá senki.
Simán fel lehet izgatni akár úgy is, hogy nem érsz hozzá, és bizony, át tud ázni a bugyija csak a szavaktól.
Egyébként a selyem a legvékonyabb anyagok egyike, tehát ha foltos lesz, akkor azonnal átüt.
Ettől függetlenül kamu szagú a kérdés.
9/15 anonim válasza:
A Skene-miregyek nagyon aprók, a váladékuk olyan kevés, hogy még egy selyemszoknyán se lesz látható. A tampon nem oldana meg semmit, mert a Skene-mirigyek a húgycsőbe nyílnak, nem a hüvelybe.
Ezzel együtt, a kérdésed egyértelműen csak kitaláció, de nem fárasztom magamat, meg a moderátorokat a följelentéssel.
10/15 A kérdező kommentje:
Már régebben voltam ilyen szoknyás kínos helyzetben, igaz nem étteremben, csak annyit mondott a pasi hogy bugyi nélkül menjek hozzá és már útközben éreztem , hogy jobb lesz ha nem ülök le. Csak szerettem volna tudni, hogy más lány is járt -e így ? Ezek szerint nem ! De attól még feljelenthetsz ! Rajta !
2021. aug. 28. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!