Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Partnerem kéri egy előkelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Partnerem kéri egy előkelő étteremben,hogy vegyem le a bugyimat,rajta egy fekete szűk selyemszoknya van, mit tegyek,hogy a Skene mirigyek váladéka ne láttszon a szoknyán?Én is szeretem feszegetni a határokat, tehát , szeretném levenni a bugyimat.

Figyelt kérdés
Járt már valaki így ?
2021. aug. 27. 21:19
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Rajtam van a szoknya nem rajta !
2021. aug. 27. 21:20
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Aztán az étteremben akkora a hangulat hogy inkább gyakorira írsz ki kérdéseket fszverés közbeN? xd
2021. aug. 27. 21:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérj a pincértől egy anti Skene menüt.
2021. aug. 27. 21:27
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Tegyél fel egy tampont.

Priblem solved.

2021. aug. 27. 21:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki a bohócot és aludj, ne itt fantáziàlj.
2021. aug. 27. 21:39
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk ne tudományos alapon akarj dugni, meg nyilvános helyen "játszadozni" azt tedd. Miután jól megujjazott az asztal alatt nem fog zavarni hogy a szoknyád belseje "foltos" lesz. Ha meg nem ujjaz meg akkor nem nedvesedsz, vili?
2021. aug. 27. 22:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondoltam mind idáig hogy én vagyok a beteg! Kezdő sorokat olvasva megnyugodtam!
2021. aug. 28. 04:48
 8/15 anonim ***** válasza:

Olyan sokat nem tudsz még a női testről. Segítek:

Egy nő akkor is lehet nedves, ha nem nyúl hozzá senki.

Simán fel lehet izgatni akár úgy is, hogy nem érsz hozzá, és bizony, át tud ázni a bugyija csak a szavaktól.

Egyébként a selyem a legvékonyabb anyagok egyike, tehát ha foltos lesz, akkor azonnal átüt.

Ettől függetlenül kamu szagú a kérdés.

2021. aug. 28. 06:05
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

A Skene-miregyek nagyon aprók, a váladékuk olyan kevés, hogy még egy selyemszoknyán se lesz látható. A tampon nem oldana meg semmit, mert a Skene-mirigyek a húgycsőbe nyílnak, nem a hüvelybe.

Ezzel együtt, a kérdésed egyértelműen csak kitaláció, de nem fárasztom magamat, meg a moderátorokat a följelentéssel.

2021. aug. 28. 07:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Már régebben voltam ilyen szoknyás kínos helyzetben, igaz nem étteremben, csak annyit mondott a pasi hogy bugyi nélkül menjek hozzá és már útközben éreztem , hogy jobb lesz ha nem ülök le. Csak szerettem volna tudni, hogy más lány is járt -e így ? Ezek szerint nem ! De attól még feljelenthetsz ! Rajta !
2021. aug. 28. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!