Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 éves férfi vagyok. 23 éve elek a feleségemmel. Kipróbáltuk sok mindent. Anál, bilincs, videózás, vibrátorok, jelmezek, stb. Feleségem lenyeli, van nyelv piercingje, gyakran spriccel is ha jól sikerül minden… Mégsem kívánom. Mit tegyek?
Mi lenne ha tartanátok kis szünetet? Csak a szexben, így értettem.
Hátha kis önmegtartóztatás visszaállítana titeket a középpontba.
Tudom hogy a perverz játékokkal felakartátok pezsdíteni a dolgot és egy ideig működött is de most érdemes lenne alapjáratva tenni magatokat és utána megint vanilla
"Minden nap van szex itthon"
Hát akkor ez a gond.. túl sok szex.. ennyi idősen már heti 1 is bőven elég.
Tartsatok egy olyan hetet hogy amikor kívánja kényezteted, de nem viszonozza / nem élvezhetsz el. Csak heti 1x mondjuk. Vagy amikor a feleséged úgy dönt. Izgalmas játék de csak úgy jó ha betartjátok a szabályokat. És garantált hogy 2 nap múlva már remegni fogsz a vágytól h megdughasd és nem is érted miért mentél bele ilyen játékba...
Kevés fehérjét viszel az arcodba:)
Sok tojás, tökmag, tojás, ginzeng, tojás - és így tovább!
Most nehogy már sajnáljunk öreg.
Vegyél be vmi gyógyszert vagy passzold át a nődet másnak, aki jobban kívánja a szexet
Elkezdtem tesztoszteront szedni.
Állandóan a szexre gondolok. Nem bírok magammal olyan mintha kamasz lennék.
A hétvégén elmegyünk wellnesselni. A szobában lesz jacuzzi, ez egy “felnőtt barát” szálloda. Már alig várom.
Hasonló cipőben járok.
Lehet érdemes lenne megpróbálni nekem is..
Köszi az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!